Kaikki mitä kunnon trilleriltä vaaditaan Reviewed by Momizat on .   Ingar Johnsrud: Wieniläisveljeskunta Uskallan väittää että Wieniläisveljeskunta on tämän vuoden kolmen parhaan jännityskirjan joukossa, ellei jopa paras.   Ingar Johnsrud: Wieniläisveljeskunta Uskallan väittää että Wieniläisveljeskunta on tämän vuoden kolmen parhaan jännityskirjan joukossa, ellei jopa paras. Rating: 0

Kaikki mitä kunnon trilleriltä vaaditaan

wien180

 

Ingar Johnsrud:
Wieniläisveljeskunta

Uskallan väittää että Wieniläisveljeskunta on tämän vuoden kolmen parhaan jännityskirjan joukossa, ellei jopa paras. Sopii haastaa!
Ingar Johnsrud päivittää laadun jännityskirjallisuudelle ja on kirjailija, joka ei tarvitse vertailukohteita, on sen verta kova omillaan.

– Timo Forssan myymälästä

Kasvoton mies jahtaa lahkolaisia säkenöivän jännittävässä trillerissä. Nuorimman lapsensa kuoleman ja avioeron tuskastuttama komisario Fredrik Beier saa eteensä Kristillisen puolueen johtohahmon tyttären katoamistapauksen. Tytär kuuluu fundamentalistiseen uskonlahkoon, jonka kartanossa on tehty joukkoteurastus ja lähes kaikki lahkolaiset ovat kadonneet. Tutkimusten edetessä kartanon alta löytyy laboratorio, joka on toiminut näyttämönä natsien toisen maailmansodan aikaisille rotubiologisille kokeille. Pian murhatutkimus punoutuu kansainväliseen terrorismiin, jonka keskiössä tuntuu olevan kasvoton mies.

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top