Entä jos kirja, jota olet lukemassa, kertookin sinusta? Reviewed by Momizat on .   Renée Knight: Kenenkään ei pitänyt tietää Tässä on todella tutustumisen arvoinen kirja psykologisten trillereiden ystäville. Tarina on hyvä; Catherine lö   Renée Knight: Kenenkään ei pitänyt tietää Tässä on todella tutustumisen arvoinen kirja psykologisten trillereiden ystäville. Tarina on hyvä; Catherine lö Rating: 0

Entä jos kirja, jota olet lukemassa, kertookin sinusta?

jaana180

 

Renée Knight:kenenkaaneipitanyt
Kenenkään ei pitänyt tietää

Tässä on todella tutustumisen arvoinen kirja psykologisten trillereiden ystäville. Tarina on hyvä; Catherine löytää kotoaan kirjan, joka kertookin hänen lomamatkastaan parinkymmenen vuoden takaa. Kirjaa lukiessa alkaa ahdistus kasvaa, kuka on saanut selville tapahtumat? Miksi Catherinen poikakin lukee samaa kirjaa? Tarinasta saadaan lukea eri versioita, kenen on se oikea? Kuka on tehnyt ja mitä! Kihisevä jännitys pitää pihdeissään kirjan alusta loppuun asti, juonen kertaakaan herpaannuttua. Hieno tuttavuus ja todella jännittävä lukukokemus!

– Jaana Lohjan myymälästä

Entä jos kirja, jota olet lukemassa, kertookin sinusta? Kun dokumenttiohjaaja ja perheenäiti Catherine Ravencroft alkaa lukea yöpöydälleen ilmestynyttä salaperäistä kirjaa, hän tajuaa pian joutuneensa keskelle painajaista. Vaikka The Perfect Stranger -niminen romaani väittää olevansa fiktiota, se paljastaa piinallisen yksityiskohtaisesti Catherinen elämän kammottavimman salaisuuden. Salaisuuden, jonka yksi ainoa ihminen hänen lisäkseen tiesi – ja tuo ihminen on kuollut. Gillian Flynn, Paula Hawkins… ja nyt Renée Knight. Mestarillinen psykologinen trilleri pitää otteessaan viimeiselle sivulle asti.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top