Kesälukemista nuorille Reviewed by Momizat on . Jenni Pääskysaari: Poika, sinä olet... Kun luin Pääskysaaren Tyttö, sinä olet... -kirjan, ajattelin heti, että onpa mahtava juttu - jokaisen tytön pitäisi lukea Jenni Pääskysaari: Poika, sinä olet... Kun luin Pääskysaaren Tyttö, sinä olet... -kirjan, ajattelin heti, että onpa mahtava juttu - jokaisen tytön pitäisi lukea Rating: 0

Kesälukemista nuorille

skk_suosittelija_Jussipoika

Jenni Pääskysaari:
Poika, sinä olet…

Kun luin Pääskysaaren Tyttö, sinä olet… -kirjan, ajattelin heti, että onpa mahtava juttu – jokaisen tytön pitäisi lukea tätä säännöllisesti. Seuraava ajatus oli, että toivottavasti joku tekisi yhtä hyvän ja samantapaisen kirjan myös pojille, ja tässä se nyt on! Jokaisen nuoren pojan ja heidän vanhempiensa tulisi lukea tämä kirja ajatuksen kanssa läpi, jopa säännöllisesti uudestaan. Tämä kirja on viisas, ymmärtävä ja ymmärrettävä.  Mielestäni Pääskysaari ansaitsisi jonkin palkinnon tai tunnustuksen työstään nuorten hyväksi Poika/Tyttö, sinä olet… -kirjojensa kautta. Loistavia, voimaannuttavia kirjoja nuorille! Menee ehkä vielä vuosia ennen kuin omat lapseni ovat varsinaisessa kohderyhmässä, mutta olen jo nyt hankkinut jokaiselle oman kappaleen tulevaa varten!

– Jussi Kajaanin myymälästä

”Poika, sinä olet ainutlaatuinen! rohkea! rakastettu!” Pieni suuri kirja, jossa sanotaan kaikki ne asiat, jotka jokaisen maailman pojan tulisi saada kuulla. Tyttö, sinä olet -kirja nousi vuonna 2015 ilmiöksi ja myyntimenestykseksi ja keräsi runsain määrin ilahtunutta kiitosta. Nyt Pääskysaari kirjoittaa voimakirjan pojille. Pääskysaaren rohkaisevien tekstien lisäksi kirjassa on haastatteluita ja tarinoita pojista ja miehistä.

 

 

kesanmiekkaRick Riordan:
Kesän miekka

Rick Riordan teki sen taas! Kesän miekka on huikea avausosa uuteen nuorten fantasiaseikkailuun, jonka pääosassa on Magnus Chase. Magnus tuntuu ihan tavalliselta 16-vuotiaalta nuorelta – tai niin tavalliselta, kuin kadulla asuva, viikinkijumalan pojaksi paljastuva nuori vain voi olla. Kirjassa yhdistyy hyvin mytologia, jännitys ja huumori, joka tuo etäisesti mieleen jopa edesmenneen Terry Pratchettin sanailun. Magnus Chase -trilogia linkittyy myös Riordanin aiempiin Percy Jackson – ja Olympoksen sankarit -sarjoihin, joten jo ennestään Riordanin faneiksi julistautuville uusi sarja tulee kuin tilauksesta. Jos taas Kesän miekka on ensimmäinen Riordanisi, olet erittäin onnekas, sillä sinulla riittää varmasti mieleistä luettavaa myös aikaisemmista sarjoista.

– Jussi Kajaanin myymälästä

Uuden koukuttavan seikkailusarjan avaus Percy Jacksonin tekijältä! Äitinsä kuoltua 16-vuotias Magnus Chase on asunut yksin Bostonin kaduilla ja pysynyt hengissä vain älynsä ansiosta. Eräänä päivänä hän tapaa enonsa, joka paljastaa uskomattoman salaisuuden: Magnus on viikinkijumalan poika. Nyt muinaisen Asgårdin jumalat valmistautuvat sotaan. Estääkseen ennustetun maailmanlopun taistelun Magnuksen on etsittävä ase, joka on ollut kadoksissa tuhansia vuosia. Magnus joutuu kuitenkin kohtalokkaan valinnan eteen. Joskus ainoa tapa aloittaa uusi elämä on kuolla…

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top