Odotettu päätösosa Reviewed by Momizat on . Karl Ove Knausgård: Taisteluni Kuudes kirja Knausgårdista on tullut kuin hyvä ystävä, jonka kuulumisista haluaa aina olla perillä. Kuudennessa osassa luottoystä Karl Ove Knausgård: Taisteluni Kuudes kirja Knausgårdista on tullut kuin hyvä ystävä, jonka kuulumisista haluaa aina olla perillä. Kuudennessa osassa luottoystä Rating: 0

Odotettu päätösosa

Karl Ove Knausgård:
Taisteluni
Kuudes kirja

Knausgårdista on tullut kuin hyvä ystävä, jonka kuulumisista haluaa aina olla perillä. Kuudennessa osassa luottoystävyys syvenee aivan uudelle tasolle kun lapsiperheen arjen raportoinnin ja kirjallisten pohdintojen lisäksi saa Karl Oven perinpohjaisen tulkinnan pahuuden olemuksesta. Suosittelen Knausgårdiin tutustumista ihan kaikille, osa ei varmasti tykkää, mutta loput ei voi olla rakastumatta.

– Johanna, Kampin myymälästä

skk_suosittelija_Johanna_150

Karl Ove Knausgårdin massiivisen teoksen uljas lopetus. Kuudes osa päättää Karl Ove Knausgårdin eeppisen autofiktiivisen romaanin Taisteluni. Mitään salaamatta hän – aiempien osien tapaan – kertoo tavoitteensa ja heikkoutensa, epävarmuuden ja epäilyn. Samalla hän kuvaa välejään vaimoon ja lapsiin, isään ja äitiin, ystäviin ja tuttuihin. Elämä esiintyy kaikkine yksityiskohtineen, ratkaisevista ja raastavista silmänräpäyksistä arkielämän päältä katsoen merkityksettömiin pikkujuttuihin. Päätösnide seuraa teoksen loppuun saattamista, aiempien osien ristiriitaista julkaisua, häkellyttävää vastaanottoa ja painetta saada työ loppuun.

taisteluni6_200

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top