Kesän trendikkäimmät kampaukset Reviewed by Momizat on . Jenni Petänen: Letille Letit ovat nyt super trendikkäitä ja käyvät niin arkeen kuin juhlaan, mutta kuinka saada loihdittua peruslettiä jännittävämpi kampaus? Lä Jenni Petänen: Letille Letit ovat nyt super trendikkäitä ja käyvät niin arkeen kuin juhlaan, mutta kuinka saada loihdittua peruslettiä jännittävämpi kampaus? Lä Rating: 0

Kesän trendikkäimmät kampaukset

skk_suosittelija_Mira_180

Jenni Petänen:
Letille

Letit ovat nyt super trendikkäitä ja käyvät niin arkeen kuin juhlaan, mutta kuinka saada loihdittua peruslettiä jännittävämpi kampaus? Lähdin testaamaan myydyintä lettikirjaamme täysin olemattomilla taidoilla, edes ranskalaista lettiä en ole itselleni onnistunut tekemään – ennen tätä. Ohjeet ovat selkeät, lettien teko opastetaan lähes kädestä pitäen ja näin minullakin oli pienen harjoittelun jälkeen päässäni ensimmäinen ihan itse tehty hollantilainen letti, jopa varsin onnistunut sellainen! Kirjasta löytyy letit niin arkeen kuin juhlaankin, erityiskivoja olivat variaatio-ohjeet, sekä todella kaunis ja söpö ulkoasu! Erinomainen, kaunis lahjakirja!

– Mira Tampereen myymälästä

Palmikoi, solmi, kieputa. Suomen suosituimman lettitaiteilijan henkeäsalpaavan kaunis palmikkokirja. Kietaistaanko kalanruotohuijaus? Tai punottaisiinko pikkutwisti? Letille-kirjassa käydään kuva kuvalta läpi kuusi peruslettiä, joita yhdistelemällä ja muuntelemalla syntyvät kaikkein monimutkaisimmatkin lettikampaukset. Letti letiltä taidot karttuvat ja käsiala kaunistuu. Kirjasta löytyvät ohjeet 60 palmikon, ponnariletin ja lettikampauksen tekemiseen. Lukunsa saavat myös jumpankestävät kampaukset, omaan päähän onnistuvat letit sekä pika pikaa punottavat palmikot. Jenni Petänen on Jenni’s Hairdays -blogin pitäjä ja kolmen pitkätukkaisen tytön äiti. Lastensa hiusten palmikoimisesta lähtenyt letitysura on vienyt Jennin lettikursseille, -pajoihin ja festareille, ja tätä nykyä letit työllistävät hänet täysin. Laura Mendelinin hurmaavat valokuvat suorastaan kutsuvat punomaan ja palmikoimaan.

letille

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top