Suosittu Hello Ruby -kirja on saanut jatkoa Reviewed by Momizat on . Linda Liukas:  Hello Ruby - Matka tietokoneeseen Suosittu Hello Ruby -kirja on vihdoin saanut seuraajan! Ensimmäisessä osassa lapset saivat tutustua tarinan ja Linda Liukas:  Hello Ruby - Matka tietokoneeseen Suosittu Hello Ruby -kirja on vihdoin saanut seuraajan! Ensimmäisessä osassa lapset saivat tutustua tarinan ja Rating: 0

Suosittu Hello Ruby -kirja on saanut jatkoa

skk_suosittelija_Jussi

Linda Liukas: 
Hello Ruby – Matka tietokoneeseen

Suosittu Hello Ruby -kirja on vihdoin saanut seuraajan! Ensimmäisessä osassa lapset saivat tutustua tarinan ja tehtävien kautta ohjelmoinnilliseen ajattelutapaan, tällä kertaa tutustutaan tarkemmin tietokoneeseen, mikä ja mitä se itseasiassa on? Mitä sen sisällä tapahtuu? Ja samalla tutulla tyylillä tietysti!
Maailmallakin valtavaa suosiota nauttiva Linda Liukas, ja hänen luomansa Ruby, osaavat selvästikin tavoittaa lapset juuri oikealla tavalla. Kuvitus ja tarina ovat lasten mieleen ja samalla lapset oppivat tärkeitä asioita. Kirjaa suositellaan yli 5-vuotiaille opetuselementtiensä vuoksi, mutta kirjana siitä ovat tykänneet myöskin sitä nuoremmat!

-Jussi, Kajaanin myymälästä

ruby2_180

Hello Ruby -koodisatukirjasta tuttu Ruby-tyttö putoaa tietokoneeseen ja lähtee tutkimusretkelle komponenttien maailmaan Rubylla on tylsä päivä, ja hän päättää leikkiä isän tietokoneella. Mutta tietokone ei toimikaan! Onneksi hiirellä on oma luukku, josta pääsee tietokoneen sisään, ja parivaljakko lähtee yhdessä selvittämään asiaa. Ruby ihastelee bittejä, joutuu logiikkaporttien tentattavaksi ja tutustuu tietokoneen osiin ja ohjelmiin. Lopulta Ruby ja hiiri onnistuvat ratkaisemaan ongelman – vai onnistuvatko sittenkään?

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top