Uskomaton kertomus yhdestä aikamme suurimmasta tähdestä Reviewed by Momizat on . Bruce Springsteen: Born to Run - omaelämäkerta En ole ikinä ollut suuri Springsteen-fani mutta täytyy myöntää, että Born to Run sai minut kuuntelemaan herran le Bruce Springsteen: Born to Run - omaelämäkerta En ole ikinä ollut suuri Springsteen-fani mutta täytyy myöntää, että Born to Run sai minut kuuntelemaan herran le Rating: 0

Uskomaton kertomus yhdestä aikamme suurimmasta tähdestä

Bruce Springsteen:bruce
Born to Run – omaelämäkerta

En ole ikinä ollut suuri Springsteen-fani mutta täytyy myöntää, että Born to Run sai minut kuuntelemaan herran levyjä uudestaan ja tarkemmin. Omaelämäkerran sivuilta paljastui jotain muuta kun olin julkisuuskuvan perusteella odottanut – monellakin tapaa. Pieteetti, jolla rokkari omaelämäkertaansa suhtautui teki vaikutuksen. Rehti duunari New Jerseystä on elänyt, rokannut ja kärsinytkin ja kaatanut siitä paljon musiikkiinsa. Ehdotonta luettavaa faneille, mutta myös muille musiikkia kuunteleville, sillä kuka meistä ei osaisi heti nimetä suosikkiaan herran tuotannosta..?

– Katja, Joensuun myymälästä

skk_suosittelija_Katja_180

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top