Innostavat ja inspiroivat Reviewed by Momizat on . Marie Kondo: KonMari - Iloa säkenöivä järjestys   Kondon ensimmäinen teos "Siivouksen elämänmullistava taika" nousi supersuosioon ja syystä, marittajia on Marie Kondo: KonMari - Iloa säkenöivä järjestys   Kondon ensimmäinen teos "Siivouksen elämänmullistava taika" nousi supersuosioon ja syystä, marittajia on Rating: 0

Innostavat ja inspiroivat

konmari2_200Marie Kondo:
KonMari – Iloa säkenöivä järjestys

 

Kondon ensimmäinen teos ”Siivouksen elämänmullistava taika” nousi supersuosioon ja syystä, marittajia on jo pelkästään  Suomessa tuhansia ja määrä sen kuin kasvaa. Ja nyt meitä todella hemmotellaan! Siinä missä ensimmäinen teos paneutui enemmän Marien omiin kokemuksiin sekä marittamisen psykologiaan, on uusi kirja konkreettisempi opas marittamisen saloihin. Kirjassa käydään läpi kodin jokainen nurkka ja kaapinperukka yksityiskohtaisesti, plussana selkeä kuvitus – kirja teki marittamisen helpoksi ja mukavaksi toteuttaa. Projekti vaatii aikaa ja ajatusta, mutta on varmasti sen arvoista! Ennen kuin huomaatkaan kotisi pirskahtelee ja säkenöi iloa!

-Mira, Tampereen myymälästä

Japanilaisen siivousgurun Marie Kondon KonMari – Siivouksen elämänmullistava taika on vaikuttanut koteihin ympäri maailman. Uudessa kuvitetussa kirjassaan Iloa säkenöivä järjestys Kondo tarjoilee uusia ohjeita kodin järjestyksen ylläpitoon. Kirja sisältää vaihe-vaiheelta eteneviä ohjeita mm. paitojen ja sukkien laskostamiseen ja piirroksia täydellisesti järjestetyistä laatikostoista ja kaapeista. Ohjeet on jaettu eri kategorioihin, kuten keittiövälineet, puhdistustarvikkeet, harrastusvälineet ja digikuvat. Tämä käytännöllinen opas säkenöi iloa kaikille, jotka haluavat yksinkertaisempaa elämää.      

villit200Lumi Karmitsa:
Villit vanttuut & vallattomat villasukat

 

Hauska, ihana, valloittava ja inspiroiva! Näillä sanoilla kuvailisin tätä kirjaa, jonka ohjeet tuottavat niin tekijälleen kuin pukijalleenkin iloa ja hyvää mieltä!

-Mira, Tampereen myymälästä

Kiehtovia kuvioita, vastustamattomia värejä, intohimoa käsillä tekemiseen. Sukkien ja lapasten neulominen on suositumpaa kuin koskaan, ja uusien mallien nälkä tunnetusti kasvaa neuloessa. Nuoren huipputekijän Lumi Karmitsan upeat kirjoneulemallit herkuttelevat mm. värikylläisillä eläin-, kukka- ja kirjainaiheilla. Kirjan sukat ja lapaset on neulottu edullisista, suosituista ja Suomessa helposti saatavista Novitan, Regian ja Dropsin langoista. Ohjeet sopivat parhaiten kirjoneulontaa jo hiukan harjoitelleille. Malleissa on designin ohella kiinnitetty erityistä huomiota istuvuuteen, jotta neuleet toimivat myös käytössä.

skk_suosittelija_Mira_180

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top