Etsi ja löydä Reviewed by Momizat on . Mauri Kunnas: Herra Hakkarainen harhateillä Omat lapseni (ja kuulemma monet muutkin lapset) paitsi pitävät Kunnaksen tarinoista, myös etsivät kilpaa kuvista mil Mauri Kunnas: Herra Hakkarainen harhateillä Omat lapseni (ja kuulemma monet muutkin lapset) paitsi pitävät Kunnaksen tarinoista, myös etsivät kilpaa kuvista mil Rating: 0

Etsi ja löydä

skk_suosittelija_JussiMauri Kunnas:
Herra Hakkarainen harhateillä

Omat lapseni (ja kuulemma monet muutkin lapset) paitsi pitävät Kunnaksen tarinoista, myös etsivät kilpaa kuvista milloin Hämähäkki-Heikkiä, milloin Herra Hakkaraista. Herra Hakkarainen harhateillä -kirja on omistettu nimenomaan etsimiselle ja löytämiselle. Etsittävää tässä kyllä riittääkin ja voi sitä löytämisen riemua mikä seuraa, kun kaikki tehtävät on suoritettu! Omassa porukassa etsittävää voi keksiä vielä lisääkin, niin paljon yksityiskohtia Kunnaksen kuvituksesta löytyy!

-Jussi, Kajaanin myymälästä

Hakkarainen harhailee keskelle seikkailua – umpiunessa tietenkin! Nyt edellytetään kirjan lukijalta hyviä hoksottimia. Löysitkö kuvasta Herra Hakkaraisen? Entä kadonneen kultatähden, karanneet kanat tai Hämähäkki-Heikin? Tässä kirjassa harhaillaan seikkailusta toiseen tunnetun unissakävelijän matkassa ja yritetään olla mahdollisimman valppaina. Mitä kaikkea Mauri Kunnaksen hullunkurisista ja runsaista kuvista löytyykään! Hilpeän ja jännittävän etsi ja löydä -kirjan parissa tarkkasilmäinen lukija viettää monta hauskaa hetkeä.

hakkarainen300

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top