Luovuus valloilleen Reviewed by Momizat on . Keri Smith: Tuhoa tämä kirja   Suhteeni kirjoihin on kunnioittava ja juuri siksi Keri Smithin käsky tuhota kirja sivu sivulta mitä mielikuvituksellisimmin Keri Smith: Tuhoa tämä kirja   Suhteeni kirjoihin on kunnioittava ja juuri siksi Keri Smithin käsky tuhota kirja sivu sivulta mitä mielikuvituksellisimmin Rating: 0

Luovuus valloilleen

skk_suosittelija_Katja_180Keri Smith:
Tuhoa tämä kirja

 

Suhteeni kirjoihin on kunnioittava ja juuri siksi Keri Smithin käsky tuhota kirja sivu sivulta mitä mielikuvituksellisimmin keinoin tuntui hankalalta. Hyvä kirja, eihän nyt sitä voi tuhria, repiä, talloa ja sotkea..? Aloitin pienestä ja pääsin nopeasti vauhtiin. En ole päässyt vielä vertaamaan kirjaani kenekään muun kanssa mutta voisin epäillä, että loppujen lopuksi jokaisesta kirjasta tulee uniikki, tuhoajansa näköinen taideteos. Huikea idea, hauska lahja! Suosittelen!

-Katja, Joensuun myymälästä

Päästä luovuutesi voimat valloilleen! Jos pääset elämäsi aikana tuhoamaan vain yhden kirjan, tuhoa tämä. Oletko koskaan koettanut pitää päiväkirjaa? Onko sisäinen sensuuri estänyt sinua kirjaamasta paperille, mitä todella ajattelet? Ei hätää. Tuhoa tämä kirja auttaa sinua päästämään luovuutesi valloilleen, olitpa millaisella tuulella hyvänsä. Tuhoa tämä kirja on täynnä hauskoja, nerokkaita, älyttömiä ja näppäriä kehotuksia ja vinkkejä kirjan täyttämiseksi  tai tuhoamiseksi. Unohda kaikki, mitä olet kirjojen lukemisesta ja kirjoittamisesta oppinut, teroita värikynäsi, täytä kahvikuppisi ja valmistaudu tuhrimaan, puhkomaan, sohimaan, taittamaan, paikkaamaan, täyttämään, näyttämään, toistamaan ja loistamaan  oman mielesi mukaan. Kanadalaisen kuvataiteilijan Keri Smithin Tuhoa tämä kirja on ollut huikea maailmanlaajuinen menestys. Pelkästään kirjan englanninkielistä versiota on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta. Hauskan idean taustalla on Smithin ajatus siitä, että jokainen meistä pystyy huomattavan luoviin suorituksiin kunhan tohdimme rikkoa sääntöjä. Smith on kirjoittanut kaikkiaan kymmenen luovuutta tavalla tai toisella käsittelevää kirjaa.

tuhoa300

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top