Etsi eroavaisuudet Reviewed by Momizat on . Mestariteokset   Täydellinen lahjakirja! Kirja tarjoaa maailman taiteen helmiä tarkkasilmäisten syynättävksi, sillä jokaiseen kuvaan on kätketty 20 virhett Mestariteokset   Täydellinen lahjakirja! Kirja tarjoaa maailman taiteen helmiä tarkkasilmäisten syynättävksi, sillä jokaiseen kuvaan on kätketty 20 virhett Rating: 0

Etsi eroavaisuudet

mestariteokset200Mestariteokset

 
Täydellinen lahjakirja! Kirja tarjoaa maailman taiteen helmiä tarkkasilmäisten syynättävksi, sillä jokaiseen kuvaan on kätketty 20 virhettä. Löydettyäsi puolet on mahdotonta lopettaa ennen kuin olet löytänyt kaikki virheet! Koukutti minut totaalisesti ja kirja löytyykin ainakin parista paketistani tänä jouluna…! Lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea.

skk_suosittelija_Katja_180                                                        -Katja, Joensuun myymälästä

Löydä 800 virhettä maailmantaiteen helmistä. Mikään ei palkitse tarkkaavaista katsojaa niin kuin suurten taiteilijoiden upeat työt ja niiden lukemattomat yksityiskohdat. Mestariteokset –  Etsi eroavaisuudet vie taidenautinnon vielä askeleen pidemmälle. Etsiessäsi kuviin kätkettyjä eroja voit uppoutua niin renessanssinerojen, Hollannin kultakauden mestarien kuin impressionistienkin teoksiin. Kirjan jokaiseen maalaukseen on kätketty 20 virhettä, löydätkö ne kaikki?

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top