Vauhdikas ja yllätyksellinen uutuus kotimaiselta dekkaristikomeetalta Reviewed by Momizat on . Christian Rönnbacka: Kaikki mikä kiiltää Sipilät ja Mäet luettu? Tässä uusi suosikkisi! Antti Hautalehto -sarjan uusin osa Kaikki mikä kiiltää on ehdottomasti p Christian Rönnbacka: Kaikki mikä kiiltää Sipilät ja Mäet luettu? Tässä uusi suosikkisi! Antti Hautalehto -sarjan uusin osa Kaikki mikä kiiltää on ehdottomasti p Rating: 0

Vauhdikas ja yllätyksellinen uutuus kotimaiselta dekkaristikomeetalta

kaikkimika200Christian Rönnbacka:
Kaikki mikä kiiltää

Sipilät ja Mäet luettu? Tässä uusi suosikkisi!

Antti Hautalehto -sarjan uusin osa Kaikki mikä kiiltää on ehdottomasti parhaita kotimaisia jännityskirjoja mitä tänä vuonna on julkaistu. Toiminnantäytteisessä tarinassa poliisi seuraa kahta porvoolaista nuorta, joiden pramea elämäntyyli herättää paljon kysymyksiä. Nuorten huolettoman oloinen keikka ulkomailla saa kuitenkin ikävän käänteen, ja pian heillä on perässään myös rikollisliiga, jolle kiinnijääminen olisi paljon pahempaa, kuin poliisille… Kirja on vauhdikas ja yllätyksellinen, ja se pitää sisällään paljon hurttia huumoria. Antti Hautalehto on sympaattinen päähenkilö, josta ei voi olla pitämättä. Jos et ole vielä tutustunut tähän porvoolaiseen komisarioon ja hänen tiimiinsä, suosittelen lämpimästi.
Sarjan aiemmat 4 osaa saatavana pokkareina.

 -Sini, Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälästä

sini180

Dekkaristikomeetta Christian Rönnbackan päähenkilö komisario Hautalehto jatkaa nyt huumerikoksen parissa. Komisario Hautalehto ihmettelee, kuinka porvoolaisilla tyhjätaskuilla on yhtäkkiä varaa elää huumehöyryistä jetset-elämää.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top