Kuinka hyvin tunnet naapurisi? Entä puolisosi? Reviewed by Momizat on . Shari Lapena: Hyvä naapuri Koukuttava psykologinen trilleri, jonka ahmaisee hetkessä. Kirja on helppolukuinen, mutta erikoisten juonenkäänteiden ansiosta tarina Shari Lapena: Hyvä naapuri Koukuttava psykologinen trilleri, jonka ahmaisee hetkessä. Kirja on helppolukuinen, mutta erikoisten juonenkäänteiden ansiosta tarina Rating: 0

Kuinka hyvin tunnet naapurisi? Entä puolisosi?

hyvanaapuri300Shari Lapena:
Hyvä naapuri

Koukuttava psykologinen trilleri, jonka ahmaisee hetkessä. Kirja on helppolukuinen, mutta erikoisten juonenkäänteiden ansiosta tarina pitää otteessaan viimeiseen sivuun saakka. Jos kaipaat ihmissuhdedraaman ja hyvän jännärin sekoitusta, joka ei ole kovin väkivaltainen, suosittelen lämpimästi!

-Sini, Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälästä
sini180

Kuinka hyvin tunnet naapurisi? Entä puolisosi? Nuoren pariskunnan onni muuttuu painajaiseksi, kun heidän vauvansa katoaa jäljettömiin päivälliskutsujen aikana. Naapurit kutsuvat Annen ja Marcon päivälliselle, mutta lapsenvahti peruuttaa viime hetkellä. Marco kuitenkin suostuttelee Annen lähtemään, ja he käyvät puolen tunnin välein katsomassa kehdossa nukkuvaa vauvaansa. Kun Anne ja Marco palaavat yöllä kotiin, kehto on tyhjä. Anne ja Marco soittavat poliisit paikalle, mutta joutuvatkin itse pääepäillyiksi. Kun tutkimukset etenevät, niin nuorenparin kuin heidän naapureidensa on vuorollaan paljastettava kaapeissaan lymyävät luurangot.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top