Opettajan kokemuksia yhteydestä tuonpuoleiseen Reviewed by Momizat on . Laura Lynne Jackson: Taivaan valo Taivaan valo on kirjailijansa elämäntarina ja kertomus siitä, kuinka lahja voi hetkittäin olla liian raskas kantaa. Laura Lynn Laura Lynne Jackson: Taivaan valo Taivaan valo on kirjailijansa elämäntarina ja kertomus siitä, kuinka lahja voi hetkittäin olla liian raskas kantaa. Laura Lynn Rating: 0

Opettajan kokemuksia yhteydestä tuonpuoleiseen

Laura Lynne Jackson:taivaan250
Taivaan valo


Taivaan valo on kirjailijansa elämäntarina ja kertomus siitä, kuinka lahja voi hetkittäin olla liian raskas kantaa. Laura Lynne Jacksonin meedion lahja tuli esiin jo lapsena. Kirjassaan hän kertoo, kuinka kasvoi lahjaansa ja oppi käyttämään sitä. Jacksonin kykyjä on testattu tieteellisesti ja hänellä on asiakkaanaan on paljon tunnettuja ihmisiä. Kirjan tarinat ovat koskettavia ja ihmeellisiä. Suosittelen kirjaa ihmisille, joita yhteys tuonpuoleiseen kiinnostaa. Jos pidit Lorna Byrnen kirjoista, pidät myös tästä!

-Katja, Joensuun myymälästä

skk_suosittelija_Katja_180

Miten löydämme oikean tien elämässä? Perheenäiti ja opettaja auttaa ihmisiä meediona. Laura Lynne Jackson tajusi jo lapsena olevansa erilainen. Aikuisena hän eli pitkään kaksoiselämää: päivisin opettajana lukiossa ja iltaisin yksityisesti meediona. Lopulta hän pystyi täysin hyväksymään lahjansa ja oman tarkoituksensa. Kirjassaan hän käsittelee ikuisia kysymyksiä: Miksi olemme täällä? Mitä tapahtuu, kun kuolemme? Mukana on myös koskettavia tositarinoita ihmisistä, jotka saavat yhteyden kuolleisiin ystäviinsä ja perheenjäseniinsä – sovinnonteosta yli elämän ja kuoleman rajan. Laura Lynne Jackson on lukion englannin kielen opettaja ja Windbridge Instituutin laillistama meedio.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top