Perheen pienimmille Reviewed by Momizat on . Ryhmä Hau - Aina valmiina!   Pitkään näitä on odotettu, ja nyt vihdoinkin on myös suomeksi julkaistu erittäin toivottuja Ryhmä Hau-kirjoja! "Aina valmiina! Ryhmä Hau - Aina valmiina!   Pitkään näitä on odotettu, ja nyt vihdoinkin on myös suomeksi julkaistu erittäin toivottuja Ryhmä Hau-kirjoja! "Aina valmiina! Rating: 0

Perheen pienimmille

ryhma-hau200Ryhmä Hau – Aina valmiina!

 

Pitkään näitä on odotettu, ja nyt vihdoinkin on myös suomeksi julkaistu erittäin toivottuja Ryhmä Hau-kirjoja!
”Aina valmiina!” sisältää kolme pientä tarinaa, joissa Riku, Toma, Kaja ja kumppanit ratkovat erilaisia pulmatilanteita. Erityisesti perheemme nuorimmat lapset (2- ja 4-vuotiaat) ovat todella innoissaan Ryhmä Haun seikkailuista, ja hyvin ne tuntuu uppoavan vielä muutaman vuoden vanhempiinkin lapsiin. Ryhmä Haun koiranpentujen nimet tarttuvat lasten mieleen käsittämättömän nopeasti ja jokaiselle löytyy kyllä oma suosikkihahmonsa. ”Ei tehtävää liian suurta, ei pentua liian pientä!”

-Jussi, Kajaanin myymälästä

Ryhmä Haun pentupoppoo on aina valmis auttamaan pulaan joutuneita. Tässä kolmen tarinan kokoelmassa Samppa, Vainu ja kumppanit pelastavat kadonneen kissimirrin, etsivät merirosvoaarretta ja juhlivat syntymäpäiviä.

Vankilan arvoitus200Martin Widmark:
Vankilan arvoitus

 

Vankilan arvoitus on laskujeni mukaan jo 17. kirja suosittuun ”Lasse-Maijan etsivätoimisto” -sarjaan.  Värikkäin kuvin kuvitettu tarina sisältää vain sopivasti jännitystä. Se ei ole liian jännittävä, mutta pitää varmasti mielenkiinnon yllä esimerkiksi eskarilaisille tai ykkös-kakkosluokkalaisille. Sarjan kirjoja voi lukea satunnaisessa järjestyksessä, kunhan vain tietää, että Lasse ja Maija ovat luokkakavereita, joilla on yhteinen etsivätoimisto. Ahkeratkin lukijat saavat tästä sarjasta luettavaa pitkäksi toviksi!

-Jussi, Kajaanin myymälästä

Vallilan pikkukaupungin pappi järjestää vankilassa Shakespearen Hamletin esityksen, jossa päärooleja näyttelevät vangit. Esitys on ehtinyt hädin tuskin alkaa, kun näyttelijät jo ohjaavat sen omille taiteellisille raiteilleen ja saavat yleisön ulvomaan naurusta. Esiripun laskiessa aplodeista ei ole tulla loppua. Mutta miksi näyttelijät eivät saavu vastaanottamaan suosionosoituksia? Onneksi Lasse ja Maija ovat yleisön joukossa, sillä tällä kertaa kyseessä on tavallistakin vangitsevampi arvoitus! Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille. Sarja ilmestyy nykyisin värikuvitettuna, ja myös alkupään kirjat on uudistettu neliväriseen asuun.

 

0JKG_1_kan.inddEmma Dobson & Daron Barton:
Ällö eläinkirja

Eläimet ovat ihmeellisiä…mutta suoraan sanottuna välillä myös todella ällöjä! Kaikki tietävät pahanhajuiset haisunäädät, tai myrkylliset käärmeet, mutta ne tuntuvat lasten leikiltä verrattuna joihinkin tämän kirjan sivuilta löytyviin eläimiin ja niiden toimintaan. Itse en ainakaan haluaisi törmätä paukkuhevosmuurahaisiin tai konnaliskoihin. Joskus lapsena halusin olla koala tai laiskiainen (saisi nukkua koko päivän), mutta kirjan lukemisen myötä (viimeistään), ne haaveet on nyt haudattu! Noiden niin suloisen näköisten otusten elämä olisi kyllä aika karseaa! Ällöä tai ei, niin paljon uutta tietoa tästä kirjasta tuli aikuisellekin! Antoisia lukuhetkiä!

-Jussi, Kajaanin myymälästä

Hurja luukkukirja eläinmaailman nurjasta puolesta. Mitä kaikkea ällöttävää eläinmaailmasta löytyykään? Tämä kirja paljastaa kaiken, aina kuvottavista madoista ja loisista lehmien piereskelyyn! Hauska, puistattava ja opettavainen teos sisältää hauskoja luukkuja ja lystikästä tietoa kaikille elämistä ja ällöttävyyksistä kiinnostuneille.

skk_suosittelija_Jussi

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top