Kaikkien aikojen kotiruokaa Reviewed by Momizat on . Kaisa Isotalo, Raija Kuittinen: Suomalainen kotiruoka Minulla on hyllyssäni satoja keittokirjoja. Kotiruoka-kirjaa sieltä löytyy neljänä eri versiona. Ensimmäis Kaisa Isotalo, Raija Kuittinen: Suomalainen kotiruoka Minulla on hyllyssäni satoja keittokirjoja. Kotiruoka-kirjaa sieltä löytyy neljänä eri versiona. Ensimmäis Rating: 0

Kaikkien aikojen kotiruokaa

hanna-liisa180

Kaisa Isotalo, Raija Kuittinen:
Suomalainen kotiruoka

Minulla on hyllyssäni satoja keittokirjoja. Kotiruoka-kirjaa sieltä löytyy neljänä eri versiona. Ensimmäisen sain äidiltäni muutettuani kotoa omilleni. Kirja on keittiöni käytetyin ja sen myös näkee kirjan kunnosta! Juuri ilmestyneeseen Suomen satavuotisversioon on valikoitu kirjasta ja Kotiliesi-lehden vuosikerroista parhaat reseptit. Veikkaan tämänkin version kuluvan käytössäni – niin herkullisia ohjeita se sisältää! Kirjasta löytyy reseptit niin lihapulliin, lusikkaleipiin kuin kesäkeittoonkin. Myös modernit ruokatrendit ovat päässeet mukaan – pakko kokeilla ainakin siemennäkkäriä, pataleipä-ohjetta ja nyhtökaurapitsaa. Perinteisen Kotiruoan ilmettä on päivitetty upein kuvin. Vuodenaikojen mukaan etenevä keittokirja herauttaa veden kielelle jo ruokakuvia katsellessa.

-Hanna-Liisa, Tampereen myymälästä

kotiruoka

Suomalainen kotiruoka juhlistaa 100 vuotta täyttävän maamme ruokataivalta. Supersuositun Kotiruoka-kirjan tekijät ovat valinneet kirjasta ja Kotiliesi-lehden vuosikerroista parhaat ruoka- ja leivontaohjeet ja tarjoavat meille kaikkien aikojen kotiruokaa varmalla ammattitaidolla. Kirjan ohjeet on jaoteltu vuodenkierron mukaan, ja niiden ohessa saamme tutustua kotoiseen ruoanvalmistuksen ja leivonnan historiaan omavaraistaloudesta monikulttuuriseen nykykeittiöön asti. Mukaan on ripoteltu pieniä tarinoita ja tunnelmakuvauksia sekä mietteitä ruokien ja leivonnaisten merkityksestä suomalaisessa elämäntavassa.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top