Suuren tarinan sisäänsä kätkevä Pieni elämä Reviewed by Momizat on . Hanya Yanagihara: Pieni elämä Pieni elämä kätkee sisäänsä suuren tarinan vaikeasti traumatisoituneesta ja fyysisesti sairaasta Judesta, jolla onneksi on ympäril Hanya Yanagihara: Pieni elämä Pieni elämä kätkee sisäänsä suuren tarinan vaikeasti traumatisoituneesta ja fyysisesti sairaasta Judesta, jolla onneksi on ympäril Rating: 0

Suuren tarinan sisäänsä kätkevä Pieni elämä

skk_suosittelija_Johanna180

Hanya Yanagihara:
Pieni elämä

Pieni elämä kätkee sisäänsä suuren tarinan vaikeasti traumatisoituneesta ja fyysisesti sairaasta Judesta, jolla onneksi on ympärillään monta rakastavaa ihmistä. Pidin paljon vihjailevasta kerronnasta, jossa menneet tapahtumat ovat koko ajan läsnä, mutta niitä paljastetaan säästellen. Ravisuttava kirja ei päästä lukijaa helpolla eikä se sovi hyvänmielen viihdekirjojen ystäville, mutta suosittelen lämpimästi niille, jotka haluavat lukemalla kokea elämän huippuhetkien lisäksi myös sen pohjamutia.

-Johanna, Kampin myymälästä

pienielama

Romaani joka kuohutti Amerikkaa. Ällistyttävä, järkyttävä ja liikuttava kuvaus ystävyydestä, tummasävyinen tutkielma muistin tyranniasta ja inhimillisen sietokyvyn rajoista. Neljä pennitöntä opiskelutoveria muuttaa New Yorkiin. Komea Willem haluaa näyttelijäksi, sukkela JB taidemaalariksi ja turhautunut Malcolm arkkitehdiksi. Nelikon keskiössä on säkenöivä, salaperäinen Jude, jonka traumaattinen menneisyys ei jätä ystävyksiä rauhaan. Siinä missä rakkaus, menestys ja addiktiot osoittautuvat vuosien mittaan ohimeneviksi ilmiöiksi, pysyttelee Jude sitkeästi kaiken avun ulottumattomissa. Rikkinäisen Juden kujanjuoksua kuvatessaan Yanagiharan kohuttu romaani sukeltaa tummista tummimpiin vesiin, mutta ystävyyden, sen kauneuden ja murheiden, tulkkina se kulkee vakaasti kohti valoa.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top