Iltakukkujille ja hulvattomien tarinoiden ystäville Reviewed by Momizat on . Carl-Johan Forssén-Ehrlin: Norsu joka tahtoi nukahtaa Suhtauduin hyvin skeptisesti kirjan lupaukseen siitä, että se saa lapset varmasti nukkumaan, vaikkakin For Carl-Johan Forssén-Ehrlin: Norsu joka tahtoi nukahtaa Suhtauduin hyvin skeptisesti kirjan lupaukseen siitä, että se saa lapset varmasti nukkumaan, vaikkakin For Rating: 0

Iltakukkujille ja hulvattomien tarinoiden ystäville

0JJH Norsu joka.inddCarl-Johan Forssén-Ehrlin:
Norsu joka tahtoi nukahtaa

Suhtauduin hyvin skeptisesti kirjan lupaukseen siitä, että se saa lapset varmasti nukkumaan, vaikkakin Forssén-Ehrlinin edellinen kirja Kani joka tahtoi nukahtaa olikin kehuttu ja erittäin suosittu. Olen lukenut tätä kirjaa kahdelle nuorimmalle lapselleni, joista varsinkin toinen protestoi tällä hetkellä nukkumaanmenoa vastaan hyvinkin voimakkaasti. Nukutettavana siis kaksi lasta, takana neljä lukukertaa ja lähes 100 prosenttiset tulokset! Maagista!

-Jussi, Kajaanin myymälästä

Maailman myydyin nukutussatu saa jatkoa! Hellyttävä tarina sisältää lukuohjeet ja psykologisia rentoutumiskeinoja. Olipa kerran Noora Norsu, jota alkoi väsyttää. Päästäkseen uneen Noora lähti vaeltamaan halki kauniin taikametsän. Kulkiessaan hämärässä metsässä se kohtasi kilttejä metsän otuksia. Niitäkin nukutti. Askel askeleelta Nooraa alkoi raukaista yhä enemmän… Levollista satua kuunnellessaan lapsi rentoutuu ihan itsestään, eikä unen saaminen ole enää vaikeaa. Kirjan käännösoikeudet on myyty jo 43 kielelle.

 
0JTW_Karhu ja kaniini_kannet.inddJulian Gough & Jim Field:
Karhu ja Kaniini – Kaverin kamalat tavat

Hilpeän hauska tarina karhusta, joka herää talviuniltaan ja rakentaessaan lumiukkoa tapaa kärttyisän kaniinin. Tarina hulvattomine kommelluksineen, sekä Jim Fieldin hauska kuvitus, naurattavat pientä ja vähän isompaakin lukijaa! Kirja sopiikin mainiosti lasten ja vanhempien yhteisiin lukuhetkiin, mutta myös itse luettavaksi juuri lukemaan alkaneille! Ikäsuositus on kuudesta vuodesta ylöspäin, mutta tarina uppoaa kyllä nuorempiinkin kuulijoihin!

-Jussi, Kajaanin myymälästä

Hauska tarina yllättävästä ystävyydestä: lempeä karhu kohtaa kärttyisän kaniinin. Eräänä päivänä karhu herää talviuniltaan – keskelle talvipäivän lumimyräkkää. Kun lumisade lakkaa, hän päättää tehdä lumiukon ja tapaa sitä tehdessään kaniinin, joka väittää osaavansa tehdä varmasti paremman. Riemastuttavaan tarinaan tupsahtaa vielä susi, lumipalloja, nahistunut porkkana ja muutama papana. Ja paljon ystävyyttä! Tämä kirja nauratuttaa sekä pientä että isompaa lukijaa. Helppo lukea itse! 

skk_suosittelija_Jussi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top