Genrensä parhaimmistoa Reviewed by Momizat on .       Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä Jälleen loistava esikoistrilleri Britanniasta! Annoin sinun mennä käynnistyy rauhallisesti, joskin pii       Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä Jälleen loistava esikoistrilleri Britanniasta! Annoin sinun mennä käynnistyy rauhallisesti, joskin pii Rating: 0

Genrensä parhaimmistoa

sini180

 

 

 

Clare Mackintosh:
Annoin sinun mennä

Jälleen loistava esikoistrilleri Britanniasta! Annoin sinun mennä käynnistyy rauhallisesti, joskin piinaavan odottava tunnelma on aistittavissa jo ensimmäisiltä sivuilta lähtien. Tarina kerrotaan vuorotellen kahden henkilön kautta. Lapsensa menettänyt Jenna Grey aloittelee uutta elämää yksinään syrjäisellä Walesin rannikolla, mutta suru ja menneisyyden haamut eivät jätä häntä rauhaan. Samaan aikaan toisaalla rikoskomisario Ray Stevens syventyy kollegansa kanssa tutkimaan pienen pojan kuolemaan johtanutta turmaa, josta alkaa pikkuhiljaa paljastua täysin odottamattomia asioita.

Kirjaa on kehuttu loistavaksi lukuromaaniksi, eikä suotta. Tähän psykologiseen trilleriin ovat tarttuneet monet sellaiset lukijat, jotka eivät yleensä dekkareista liiemmin välitä. Kirjan puolessa välissä tarina saa täysin uuden käänteen, ja lukija joutuu miettimään aiemmin lukemaansa uudelta kantilta. Yllätyksellinen ja koskettava tarina, joka on täynnä kaipuuta ja toivoa. Ehdottomasti genrensä parhaimmistoa.

-Sini, Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälästä

 

annoinsinunmenna300

Äiti päästää irti pienen poikansa kädestä, auto ilmaantuu kuin tyhjästä, ja silmänräpäyksessä kaikki muuttuu. Millainen kuljettaja pakenee onnettomuuspaikalta? Tapaus jää kalvamaan rikoskomisario Ray Stevensiä, joka ryhtyy hakemaan oikeutta jokaisen vanhemman pahinta painajaista elävälle äidille, hinnalla millä hyvänsä. Poikansa menettänyt Jenna Gray pakenee suruaan syrjäiseen mökkiin Walesin rannikolla. Hän haluaa jättää koko entisen elämänsä taakseen, mutta menneisyys ja muistot hirvittävästä marraskuisesta illasta palaavat vainoamaan häntä järkyttävin seurauksin. Tämä vangitseva, nokkela ja piinaava psykologinen trilleri menee ihon alle. Varaudu tyrmäävään juonenkäänteeseen, jota on kehuttu yhdeksi kaikkien aikojen nerokkaimmista

 

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top