Nautinnollisen piinaava sarjamurhaajamysteeri Reviewed by Momizat on . Saul Black: Rakkaudesta murhaan Odotin innolla Saul Blackin toista suomennosta, enkä todellakaan pettynyt. Tutustuimme sarjan ensimmäisessä osassa San Francisco Saul Black: Rakkaudesta murhaan Odotin innolla Saul Blackin toista suomennosta, enkä todellakaan pettynyt. Tutustuimme sarjan ensimmäisessä osassa San Francisco Rating: 0

Nautinnollisen piinaava sarjamurhaajamysteeri

sini180

Saul Black:
Rakkaudesta murhaan

Odotin innolla Saul Blackin toista suomennosta, enkä todellakaan pettynyt. Tutustuimme sarjan ensimmäisessä osassa San Franciscon henkirikosyksikön etsivään Valerie Hartiin, joka toimii päähenkilönä myös tässä vetävässä trillerissä. Tällä kertaa Hart joutuu vastakkain kahden menneisyydestään tutun sarjamurhaajan kanssa, jotka molemmat ovat äärimmäisen kieroutuneita ja älykkäitä. Alkaa vaarallinen peli, jossa turvassa ei ole kukaan. Juoni vetää tasaisesti koko kirjan ajan, mutta mielestäni parasta olivat kuitenkin mielenkiintoiset henkilöhahmot. Valerien sielunmaailmaa avataan kirjassa huomattavasti enemmän kuin sarjan ensimmäisessä osassa, ja erityisesti hänen ja sarjamurhaaja Katherine Glassin välille muodostuva yhteys oli kiinnostava.
Mielenkiintoinen ja helppolukuinen trilleri, toivottavasti näitä saadaan lisää! Kirjaan voi huoletta tarttua, vaikka ensimmäinen osa olisikin vielä lukematta.

-Sini, Helsinki-Vantaan Lentoaseman myymälästä

rakkaudestamurhaan

San Franciscon henkirikosyksikön etsivä Valerie Hart hälytetään murhapaikalle. Ruumiin viereen on jätetty salaperäinen viesti, joka on osoitettu hänelle. Tutkinta johtaa hälyttävään suuntaan: huipputurvalliseen vankilaan ja kieroutuneeseen Katherine Glassiin, joka odottaa kuolemantuomionsa täytäntöönpanoa. Juuri Valerie aikoinaan pidätti Glassin. Jälleen kerran Valerien on antauduttava tappavaan tanssiin verenhimoisen psykopaatin kanssa.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top