Opi ymmärtämään muita ja itseäsi Reviewed by Momizat on . Thomas Erikson: Idiootit ympärilläni Uskaltaako tämännimistä kirjaa suositella ilman, että itse leimautuu idiootiksi? No, minä uskallan. Etkö ymmärrä ihmisiä ym Thomas Erikson: Idiootit ympärilläni Uskaltaako tämännimistä kirjaa suositella ilman, että itse leimautuu idiootiksi? No, minä uskallan. Etkö ymmärrä ihmisiä ym Rating: 0

Opi ymmärtämään muita ja itseäsi

Thomas Erikson:
Idiootit ympärilläniidiootit

Uskaltaako tämännimistä kirjaa suositella ilman, että itse leimautuu idiootiksi? No, minä uskallan.
Etkö ymmärrä ihmisiä ympärilläsi? Eivätkö ihmiset ymmärrä sinua? Oletko yrittänyt juurta jaksain selvittää jotain asiaa ihmiselle, joka sitten selvittää asiat aivan toisin jollekin toiselle – kuunneltuaan kuitenkin sinua ensin huolellisesti. Miksi hän ymmärtää viestisi – sinun näkökulmastasi – aivan päin honkia? Tartu tähän kirjaan, jos haluat tutustua naapuriisi paremmin – ja miksei itseesikin siinä samalla. Kirjassa jaotellaan ihmiset eri ihmistyyppeihin väreittäin. Oletko kirjan mukaan punainen, keltainen, sininen vai vihreä? Miten punainen voi antaa palautetta vihreälle siten, että viesti menee perille oikein? Työelämässä punainen vaatii vihreää antamaan palautetta heti tai ei koskaan. Sillä välin vihreä kaivautuu tuoliinsa ja murehtii. Miksi pitäisi antaa palautetta pureskelematta? Kirja kaivautuu eri ihmiskäyttäytymismalleihin värien kautta siten, että kirjasta löytää helposti niin itsensä kuin työtoverinsakin. Kirja on myös viihdyttävä! Malleja voi soveltaa pari- ja ystävyyssuhteissakin! Tähän kirjaan on pakko tarttua, jos haluaa tulla toimeen myös muiden kuin itsensä kanssa.

-Hanna-Liisa, Tampereen myymälästä

hanna-liisa180

Onko ympärilläsi idiootteja? Tämä kirja saa sinut ajattelemaan toisin. Oletko joskus juuttunut puolisosi kanssa kinaan, jossa kumpikin puhuu aivan eri asioista? Oletko saanut kollegalta sähköpostia, joka on vaikuttanut tylyltä? Oletko ollut kokouksessa, jossa et käsitä mistä muut puhuvat, eikä kukaan tunnu ymmärtävän mitä sinä tarkoitat, vaikka selität asiat kristallinkirkkaasti? Oletko ajatellut, että kaikki ympärilläsi ovat idiootteja? Yleisin syy sosiaalisiin konflikteihin on erilaiset tavat viestiä, ja jotta voisi käsittää muita, pitää ensin ymmärtää itseään. Thomas Erikson avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi, millaisia erilaisia sosiaalisia tyyppejä on olemassa. Kirja myös opastaa, miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle. Kirjan luettuasi havahdut takuuvarmasti huomaamaan, että idioottien määrä ympärilläsi on vähentynyt huomattavasti. Thomas Erikson on kirjailija ja tutkija, joka on keskittynyt ihmisten väliseen vuorovaikutukseen erilaisissa yhteisöissä. Hän on valmentanut Ruotsin suurimpien yritysten johtajia. 

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top