Totuus Harry Quebertin tapauksesta, palkittu bestseller vie lukijan rakkauden, syyllisyyden ja kuuluisuuden pettäville poluille Reviewed by Momizat on . Takakannen viittaus Twin Peaksiin sai minut tarttumaan tähän kirjaan. Yhtäläisyyksiä tv-sarjaan löytyykin sekä nuorena ja kauniina kuolleen Nolan hahmosta että Takakannen viittaus Twin Peaksiin sai minut tarttumaan tähän kirjaan. Yhtäläisyyksiä tv-sarjaan löytyykin sekä nuorena ja kauniina kuolleen Nolan hahmosta että Rating: 0

Totuus Harry Quebertin tapauksesta, palkittu bestseller vie lukijan rakkauden, syyllisyyden ja kuuluisuuden pettäville poluille

Harry QuebertTakakannen viittaus Twin Peaksiin sai minut tarttumaan tähän kirjaan. Yhtäläisyyksiä tv-sarjaan löytyykin sekä nuorena ja kauniina kuolleen Nolan hahmosta että pikkukaupunki-idyllistä, jonka asukkaiden kaapeista paljastuu jos jonkinlaista luurankoa.

Kirja oli todella monitasoinen ja vangitseva lukuelämys, parasta mitä olen lukenut pitkään aikaan. Vetävän ja yllättäviä käänteitä täynnä olevan tarinan lisäksi kirja kertoo myös kirjan kirjoittamisesta. Hyvien tarinoiden ystävä ei tule pettymään. Kirja sopii loistavasti myös vähän lukeville tai lukuharrastusta uudelleen aloittaville.

– Johanna, Kampin myymälä

kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna

 

 

 

Kommentit (2)

  • Nina

    Kerrassaan koukuttava, runsas ja mielenkiintoinen kirja, jossa melkoisia juonenkäänteitä. 809 sivua hujahtaa tuosta vain.

    http://www.suomalainen.com/lempikirjakone

  • Suomalainen Kirjakauppa

    Loistava kesälomakirja, pitää otteessaan loppuun asti ja vie lukijaa kuin pässiä narusta.

    Kati, Suomalainen Kirjakauppa, Porvoon myymälä

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top