Luontoharrastajan käsikirjaston helmi Reviewed by Momizat on . Lasse J. Laine: Suomen linnut Harrastajan opas Aiemmin ilmestyneessä Tunnistusoppaassa keskitytään Suomen linnuston tunnistamiseen, kun taas Harrastajan oppaass Lasse J. Laine: Suomen linnut Harrastajan opas Aiemmin ilmestyneessä Tunnistusoppaassa keskitytään Suomen linnuston tunnistamiseen, kun taas Harrastajan oppaass Rating: 0

Luontoharrastajan käsikirjaston helmi

suomenlinnut250Lasse J. Laine:
Suomen linnut
Harrastajan opas

Aiemmin ilmestyneessä Tunnistusoppaassa keskitytään Suomen linnuston tunnistamiseen, kun taas Harrastajan oppaassa sukelletaan syvemmälle lintujen maailmaan. Tällainen tavallinen tallaaja, joka on kiinnostunut luonnosta ja linnuista, mutta ei erota kirjasta katsomatta viirupöllöä lehtopöllöstä, tarttui kirjaan innokkaasti ja moneen kertaan! Yhdellä lukukerralla kirjasta saa vain pintaraapaisun, mutta opas tulee olemaan kyllä ahkerassa käytössäni. Erityisen mielenkiintoiseksi kirjan tekee osuudet lintujen käyttäytymisestä. Tiesitkö, että linnut voivat laulaa myös ”väärin”, eli ottaa mallia väärästä lajista? Tiesitkö, että juuri kuoriutunut naurulokki voi nauraa sinulle seuraavat 30 vuotta? Kaulushaikara, joka pesii läheisellä Kulovedellä, on saapunut myös paikalle juuri oikeaan aikaan – kirjasta löytyy keskivertoiset muuttoajat eri Suomen alueille. Mahtava kirja jokaisen luontoharrastajan käsikirjastoon. Suosittelen!

-Hanna-Liisa, Tampereen myymälästä

hanna-liisa180

Miten lintu pysyy ilmassa? Missä linnut nukkuvat? Kuinka korkealla linnut voivat lentää? Lintuharrastus vie mukaansa: kun oppii tunnistamaan linnut ulkonäöstä ja äänistä, tarjoavat lintujen ruokailu- ja pesimistavat, käyttäytyminen, muuton salaisuudet ja valokuvaaminen monipuolisia elämyksiä. Kokenut ja palkittu lintu-oppaiden tekijä Lasse J. Laine vie lukijan katsomaan maailmaa lintujen silmin.

 

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top