Lukuromaanien ahmijoille Reviewed by Momizat on . Liane Moriarty: Tavalliset pikku pihajuhlat Kirjan alussa on selvää että grillijuhlissa on sattunut jotain kammottavaa, mutta tragedia paljastetaan vasta lopuss Liane Moriarty: Tavalliset pikku pihajuhlat Kirjan alussa on selvää että grillijuhlissa on sattunut jotain kammottavaa, mutta tragedia paljastetaan vasta lopuss Rating: 0

Lukuromaanien ahmijoille

tavallisetLiane Moriarty:
Tavalliset pikku pihajuhlat

Kirjan alussa on selvää että grillijuhlissa on sattunut jotain kammottavaa, mutta tragedia paljastetaan vasta lopussa. Tämä kerrontatekniikka takaa, että kirja pitää hyvin otteessaan. Moriartylla on taito kirjoittaa vetävästi ja kepeästi rankoistakin asioista. Kirjassa käsitellään mm. alkoholismia, lapsettomuutta ja hamstraamista. Pidän paljon myös henkilöhahmoista, joiden kiiltävän kodin kaapeista löytyy luurankoja ja kauniin ulkokuoren alta mielen pimeitä sopukoita. Suosittelen takuuvarmasti hyvien lukuromaanien ahmijoille!

-Johanna, Kampin myymälästä

skk_suosittelija_Johanna180

Bestsellerkirjailijan huumorilla ryyditettyjä oivalluksia rakastamisesta, vanhemmuuden vaikeudesta ja naisten mutkikkaista ystävyyssuhteista. Fiksu uutuus Hyvä aviomies -romaanin tekijältä. Ihan tavalliset pihajuhlat. Kuusi vastuullista aikuista, kolme sööttiä lasta ja piskuinen koira. Eihän mikään voi mennä vikaan? Iloa ei pilaa edes menoa kyttäävä hapan naapuri. Lupaava sellisti, Clementine, voi hetkeksi heittää mielestään tärkeän koe-esiintymisen. Lapsuudenkodin traumatisoiman Erikan kireys hieman jo höltyy, ehkä hänestäkin tulee vielä äiti. Hemaiseva emäntä, Tiffany, tietää miten vieraita viihdytetään. Huomio hervahtaa vain hetkeksi ja seuraukset ovat järkyttäviä. Tavalliset pikku pihajuhlat ponnahti heti bestsellerlistan ykköseksi sekä Australiassa että Yhdysvalloissa! Elokuvaoikeudet Moriartyn uutuuteen ostettiin oitis kirjan ilmestyttyä.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top