Voisit hyvinkin voida paremmin Reviewed by Momizat on .   Pippa Laukka: Hyvinvoiva nainen Hieman epäröiden, mutta kiinnostuneena tartuin urheilulääkäri Pippa Laukan kirjaan. Keski-ikä vainoaa ja haluaisin voida   Pippa Laukka: Hyvinvoiva nainen Hieman epäröiden, mutta kiinnostuneena tartuin urheilulääkäri Pippa Laukan kirjaan. Keski-ikä vainoaa ja haluaisin voida Rating: 0

Voisit hyvinkin voida paremmin

 

Pippa Laukka:
Hyvinvoiva nainen

Hieman epäröiden, mutta kiinnostuneena tartuin urheilulääkäri Pippa Laukan kirjaan. Keski-ikä vainoaa ja haluaisin voida vieläkin paremmin. Kaikki neuvot ovat tarpeen, joskin suhtautumiseni hyvinvointikirjoihin on joskus pälyilevä. Entäs jos hatkahdankin keski-iän kriisissäni johonkin kungaliinijoogaan ja muutan hairahduksissani Intiaan? Pippa Laukka ottaa huomioon sekä fyysisen, että henkisen hyvinvoinnin, mutta lääkärinä paneutuu siihen kuinka voimme sisältä käsin. Tiesitkö, että me naiset elämme Suomessa nykyisin keskimäärin 84-vuotiaiksi? Nämä vuodet olisi mukava viettää vaivoitta. Kaikkeen hyvinvointiin ei tarvita kuntosaleja. Jokainen nainen voi pitää muun muassa jalkansa kunnossa kotikonstein tuoliltanousuilla. Ylös minuutin sarjoina päivittäin, toistetaan, kunnes väsyy. Kuulostaako helpolta? Lisää siihen suoliston hyvinvointi, luusto, aivot ja mikä pahinta -vaihdevuodet! Kirjasta löytyy perusopas naisen soluoppiin, jonka ymmärtääkseen ei tarvitse olla asiantuntija. Mielenkiintoisinta kirjassa on väittämät, joihin haetaan vastauksia. Ovatko lihavat laiskoja ja laihat äreitä? Laihduttaako puhdas ruoka? Elääkö optimisti pitempään? Lue, kun haluat tietää ja elää terveemmin.

-Hanna-Liisa, Tampereen myymälästä

hanna-liisa180

Hintsa Performancen huippulääkäri Pippa Laukka kertoo, miten ylläpitää terveyttä, hyvää oloa ja kauneutta läpi elämän. Miten säilyä hehkuvana, säilyttää tasapaino ja saavuttaa sisäinen rauha iän mukanaan tuomien muutosten keskellä? Hyvää oloa ja terveyttä ei tavoiteta ihmekuureilla, vaan niiden resepti on yksinkertainen: nuku hyvin, syö täysipainoisesti, liiku ja kasvata henkisiä voimavarojasi. Laukka tarkastelee etenkin yli 40-vuotiaiden naisten hyvinvointia niin terveyden, kehon muutosten, liikunnan tarpeen kuin ravinnon näkökulmasta ja opastaa, miten olla paras itsensä. Pippa Laukka on kahden yliopistotutkinnon nainen ja armollisuuden puolestapuhuja, joka pitää suurimpana meriittinään oman tarvitsevuuden hyväksymistä. Laukka on myös paljon muuta. Hän on maailmankuulun Hintsa Performancen lääketieteellinen johtaja ja arvostettu urheilulääkäri, joka on hoitanut uransa aikana yli 50 000 potilastapausta.

hyvinvoiva nainen

 

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top