Stereotypia suomalaisuudesta Reviewed by Momizat on . Karoliina Korhonen: Suomalaisten painajaisia 2 Korhosen sarjakuvissa introvertti Matti kokee painajaismaisia sosiaalisia tilanteita. Tässä toisessa osassa Matil Karoliina Korhonen: Suomalaisten painajaisia 2 Korhosen sarjakuvissa introvertti Matti kokee painajaismaisia sosiaalisia tilanteita. Tässä toisessa osassa Matil Rating: 0

Stereotypia suomalaisuudesta

skk_suosittelija_Johanna180

Karoliina Korhonen:
Suomalaisten painajaisia 2

Korhosen sarjakuvissa introvertti Matti kokee painajaismaisia sosiaalisia tilanteita. Tässä toisessa osassa Matilla on epämukava olo ulkomailla. Small talk ei suju ja ihmiset tulevat liian lähelle. Matti on kärjistetty stereotypia suomalaisuudesta ja kirja on täynnä niin osuvia ja tunnistettavia tilanteita ettei sitä voi hymyilemättä lukea. Tämän kirjan luet varmasti loppuun asti useammankin kerran!

-Johanna, Kampin myymälästä

Huippusuosittu Matti jatkaa seikkailujaan haastavien sosiaalisten tilanteiden maailmassa. Tällä kertaa Matti uskaltautuu Suomen rajojen ulkopuolelle – vaivaannuttavin seurauksin. Karoliina Korhosen Finnish Nightmares -sarjakuvaa on myyty jo 20 000 kpl, ja Facebookissa Suomi-Matilla on 200 000 ystävää.

Saatavana myös englanninkielisenä!

matti

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top