Koululaiselle Reviewed by Momizat on . Roope Lipasti, Harri Oksanen: Lätkä-Lauri ja ihmeräpylä Lauri haluaa kotikylänsä uuden jääkiekkojoukkueen maalivahdiksi ja jonain päivänä NHL:ään. Mutta oma tor Roope Lipasti, Harri Oksanen: Lätkä-Lauri ja ihmeräpylä Lauri haluaa kotikylänsä uuden jääkiekkojoukkueen maalivahdiksi ja jonain päivänä NHL:ään. Mutta oma tor Rating: 0

Koululaiselle

skk_suosittelija_Jussi

latkalauriRoope Lipasti, Harri Oksanen:
Lätkä-Lauri ja ihmeräpylä

Lauri haluaa kotikylänsä uuden jääkiekkojoukkueen maalivahdiksi ja jonain päivänä NHL:ään. Mutta oma torjuntaräpylä ei tunnu hyvältä…mistä löydetään apu ongelmaan?

Lätkä-Lauri ja ihmeräpylä kuuluu helppolukuisiin Lukupalat-kirjoihin, jotka ovat sopivat erityisesti lukemaan opetteleville. Tutustu myös muihin helppolukuisiin kirjasarjoihin!

-Jussi, Kajaanin myymälästä

 

”- Ja hän torjuuuuuuuuuuu!” Viittä vaille NHL-tähti Lauri aloittelee peliuraansa vauhdikkaassa uudessa Lukupalat-sarjassa. Lukupalat on helppolukuinen sarja lukemaan opetteleville. Laurin elämä on yhtä jääkiekkopeliä. Hän torjuu ja laukoo kotona niin että perintövaasit ovat vaarassa. Maalivahdin polvisuojatkin leikataan äidin riemuksi vierashuoneen patjoista. Sitten Lauri pääsee pelaamaan ihan oikeaan jääkiekkojoukkueeseen ja kaukaloon. Hanskat uhkaavat lentää tiskiin jo ensimmäisten harjoitusten jälkeen, kun kiekot lipuvat yksi toisensa jälkeen hänen ohitseen maaliin. Avuksi löytyy kuitenkin enon pesäpalloräpylä, jossa on kuulemma taikaa Roope Lipasti (s. 1970) on lietolainen kirjailija ja kolumnisti. Hänen lastenromaaninsa Viikinkisolmu (2015) sai vuonna 2016 Lasten LukuVarkaus – ja Kirjava Kettu -palkinnot. Harri Oksanen (s. 1973) on sarjakuvapiirtäjä, joka on tunnettu mm. Kirjasto-sarjakuvistaan.

koululaisenmaailmaKoululaisen pikkujättiläinen:

 

Mahtava tietopaketti tiedonjanoiselle koululaiselle! Kirjassa on paitsi paljon mielenkiintoista tietoa, myös upeat ja havainnollistavat kuvat, jotka auttavat tiedon omaksumisessa.

-Jussi, Kajaanin myymälästä

Uusi upea editio bestselleristä! Täydellinen visuaalinen tietokirja, joka näyttää sen, mistä muut ensyklopediat vain kertovat! Tutustu Tutankhamonin haudan saloihin ja siihen, mistä maanjäristykset saavat voimansa, ja mitä tapahtuu Auringon ytimen ydinreaktioissa. Näe tähden syntyminen, Tyrannosaurus rexin sisukset ja DNA:n salaisuudet. Kirjan henkeäsalpaavan vaikuttavat, tietokoneella generoidut kuvat paljastavat avaruuden, maapallon, luonnon, ihmiskehon, tieteen ja historian ihmeet ennennäkemättömän yksityiskohtaisesti ja häikäisevän realistisesti.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top