Psykologisen jännityksen ystäville Reviewed by Momizat on . S.K.Tremayne: Tulilapsi Tulilapsi on täysin itsenäinen teos, joskin genreltään hyvin samanlainen kuin Jääkaksoset. Nuori Rachel on mennyt pikavauhtia naimisiin S.K.Tremayne: Tulilapsi Tulilapsi on täysin itsenäinen teos, joskin genreltään hyvin samanlainen kuin Jääkaksoset. Nuori Rachel on mennyt pikavauhtia naimisiin Rating: 0

Psykologisen jännityksen ystäville

S.K.Tremayne:
Tulilapsi

Tulilapsi on täysin itsenäinen teos, joskin genreltään hyvin samanlainen kuin Jääkaksoset. Nuori Rachel on mennyt pikavauhtia naimisiin itseään kymmenen vuotta vanhemman Davidin kanssa. Liiton myötä hän muuttaa pois Lontoon hälinästä ja aloittaa uuden elämän hulppeassa perintökartanossa Cornwallin syrjäseudulla seuranaan Davidin pieni poika, tämän isoäiti sekä perheen taloudenhoitaja. Davidin edellisen vaimon ja hänen lapsensa äidin muisto tuntuu kuitenkin talossa välillä turhankin vahvana. Lukija saa jälleen pohtia mikä on totta ja mikä ei, onko olemassa yliluonnollisia asioita ja onko Rachelin syytä pelätä jotain… ehkä itseään?
Tulilapsi oli mukaansatempaava trilleri, jossa oli myös mielenkiintoista kuvausta menneen ajan kaivostyöläisistä Englannin Cornwallissa. Tremaynen kuvaukset alueesta, sen historiasta ja luonnosta toivat jälleen trilleriin aivan oman twistinsä. Tämän ahmi kesälomalla nopeasti,  näitä lisää!

-Sini, Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälästä

sini180

Onnellinen perhe-elämä muuttuu painajaiseksi hyytävässä trillerissä. Rachel menee naimisiin komean Davidin kanssa ja hyvästelee tyytyväisenä sinkkuelämänsä. Onni ei voisi olla täydempi: uusi koti ja perhe, johon kuuluu Davidin poika. Mutta sitten pojan käytös muuttuu, ja Rachel alkaa tuntea olonsa uhatuksi. Epäilykset kasvavat, kun hän kaivelee menneitä. Davidin edellinen vaimo on kuollut vain alle kaksi vuotta sitten. Mitä silloin oikeastaan tapahtui?

tulilapsi

 

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top