Unohda kaamosmasennus, nyt nautitaan talvesta Suvin kanssa! Reviewed by Momizat on . Suvi Teräsniska, Inka Nousiainen: Suvin talvi Pidätkö mummoista, vaareista, hiihtämisestä, mökkeilystä, leipomisesta tai juhlista? Tässä on juuri sinun kirjasi! Suvi Teräsniska, Inka Nousiainen: Suvin talvi Pidätkö mummoista, vaareista, hiihtämisestä, mökkeilystä, leipomisesta tai juhlista? Tässä on juuri sinun kirjasi! Rating: 0

Unohda kaamosmasennus, nyt nautitaan talvesta Suvin kanssa!

hanna-liisa180

Suvi Teräsniska, Inka Nousiainen:
Suvin talvi

Pidätkö mummoista, vaareista, hiihtämisestä, mökkeilystä, leipomisesta tai juhlista? Tässä on juuri sinun kirjasi! Erittäin kaunis, Suomen 100-vuotisjuhlaankin sopiva kirja, jossa Suvi Teräsniska kokee Suomen talven itselleen tärkeiden ihmisten, erilaisten tapahtumien ja juhlien kautta. Hiihtämisen ylistys, luonnon kauneus, kaulaliinan kutominen, suksien voitelu tai sukujoulujuhlat ovat kaikki yhtä tärkeitä. Kirjoittaja on selvä kotoilija. Hän nauttii leipomisesta, joten kirjasta löytyy perinteisiä reseptejä rieskanteosta hillalaskiaispulliin. Minua vanhana oululaisena ilahdutti myös lappapuuron ohje.  Siinä välissä hän saunoo, hiihtää, istuu joulukirkossa ja muistelee isovanhempiaan. Kirjoittaja olisi myös oiva bujoilija, hän rakastaa listoja! Kirjassa on upeat kuvat, jotka vievät sisään kirjan rauhalliseen tunnelmaan. Tämän ostan ystävälleni, jolle koti ja perhe ovat tärkeitä.

-Hanna-Liisa, Tampereen myymälästä

suvintalvi

Unohda kaamosmasennus, nyt nautitaan talvesta Suvin kanssa! Iskelmätähti Suvi Teräsniska rakastaa kotoilua – etenkin talviaikaan. Pitkä ja pimeä vuodenaika kutsuu sytyttämään kynttilät ja rauhoittumaan. Ihastuttava kirja kulkee Suvin matkassa läpi pohjoisen talven, ensilumesta jäidenlähtöön. Kirjassa leivotaan rieskaa, saadaan suksenvoiteluohjeet, valmistellaan joulua ja vaihdetaan vuosi uuteen. Kurkistus iskelmätähden arkeen tuo ideoita talven viettoon ja paljastaa hauskoja yksityiskohtia laulajan lapsuudesta.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top