Huomisen lyhyt historia Reviewed by Momizat on . Yuval Noah Harari: Homo Deus Tulevaisuus on täällä! Edellisessä menestyskirjassaan Sapiens kirjailija käsitteli sitä, kuinka pääsimme tähän. Nyt katse on tiukas Yuval Noah Harari: Homo Deus Tulevaisuus on täällä! Edellisessä menestyskirjassaan Sapiens kirjailija käsitteli sitä, kuinka pääsimme tähän. Nyt katse on tiukas Rating: 0

Huomisen lyhyt historia

skk_suosittelija_Katja_180

Yuval Noah Harari:
Homo Deus

Tulevaisuus on täällä! Edellisessä menestyskirjassaan Sapiens kirjailija käsitteli sitä, kuinka pääsimme tähän. Nyt katse on tiukasti tulevaisuudessa. Viimeisen vuosisadan aikana ihminen on kesyttänyt uhat ja tehnyt mahdottomasta mahdollista. Olemme nousseet korkeimmalle pallille ja painajaiset tuntuvat olevan takanapäin. Vai ovatko..? Evoluutio jatkaa matkaansa ja kirjassa Harari pohtii mikä on ihmisten kohtalo sen pyörteissä. Minne me olemme menossa? Vetävä tyyli, ajankohtaiset aiheet ja lupaus kurkistuksesta tulevaan ovat voittamaton yhdistelmä. Kirjaa oli ilo lukea ja tulevaisuuden suunnan pohdinta on mielenkiintoista. Mahtava kirja joka toimii lahjakirjana monenlaiselle lukijalle!

-Katja, Joensuun myymälästä

homodeus

Mitä tapahtuu demokratialle, kun Google ja Facebook tuntevat poliittiset näkemyksemme paremmin kuin me itse? Entä miten käy hyvinvointiyhteiskunnan, kun teknologian kehittyminen ajaa osan ihmisistä työmarkkinoiden ulkopuolelle ja tekee heistä tarpeettomia? Miten voimme suojella ihmiskuntaa ja planeettaamme oman lajimme tuhovoimalta? Sapiens-kirjallaan tunnetuksi tullut Yuval Noah Harari pohtii uutuuskirjassaan Homo Deus ihmiskunnan seuraavia askeleita. Sapiensissa tarkasteltiin, miten lajimme valloitti maailman ainutlaatuisella kyvyllään uskoa yhteisiin myytteihin jumalista, rahasta, tasa-arvosta ja vapaudesta. Homo Deus -kirjassa katse kääntyy kohti tulevaisuutta: mitä tapahtuu, kun vanhat myytit yhdistetään uusiin, jumalankaltaisiin teknologioihin kuten tekoälyyn ja geenitekniikkaan? Homo Deus tarjoaa kurkistuksen 2000-lukua muovaaviin unelmiin ja painajaisiin. Hararille tyypilliseen tapaan teos nivoo yhteen luonnontieteitä, historiaa, filosofiaa ja kaikkia muita tieteenaloja niiden väliltä. Tässä on evoluution seuraava taso: Homo Deus.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top