Voimakastunnelmainen Sielujen saari Reviewed by Momizat on . Johanna Holmström: Sielujen saari   Pysäyttävä kirja ihmiskohtaloista synkällä Seilin saarella. Mikä saa nuoren äidin hukuttamaan lapsensa? Mikä erottaa hu Johanna Holmström: Sielujen saari   Pysäyttävä kirja ihmiskohtaloista synkällä Seilin saarella. Mikä saa nuoren äidin hukuttamaan lapsensa? Mikä erottaa hu Rating: 0

Voimakastunnelmainen Sielujen saari

skk_suosittelija_Johanna180

Johanna Holmström:
Sielujen saari

 

Pysäyttävä kirja ihmiskohtaloista synkällä Seilin saarella. Mikä saa nuoren äidin hukuttamaan lapsensa? Mikä erottaa hullun terveestä? Miten itse käyttäytyisin eristyksissä yhteiskunnan ulkopuolella? Mm. näitä kysymyksiä lukija on pakotettu kirjaa lukiessaan mielessään pohtimaan. Pidän paljon kirjan kauniista ja surumielisestä kerronnasta sekä voimakkaasta tunnelmasta. Saaressa aika pysähtyy, koska tulevaisuudella ei ole mitään annettavaa. Koskettavan kirjan jälkeen oma arki tuntuu hivenen kevyemmältä ja huolettomammalta kuin ennen. Suosittelen!

-Johanna, Kampin myymälästä

sielujensaari

Terve vai hullu – missä raja kulkee? Väkevä tarina toisiinsa kietoutuvista naiskohtaloista synkkämaineisella saarella. Kristina oli itsekin vielä lapsi tullessaan raskaaksi. Nyt hänen lapsensa ovat kuolleet, ja häntä tullaan noutamaan. Porvaristyttö Elli suljetaan Sielujen saarelle vuosia myöhemmin, kun hän on paennut suin päin vanhempiensa kodin ahdasta ilmapiiriä. Rikas ja runsas tarina kertoo naisen osasta, terveyden ja hulluuden huterasta rajasta ja kaikesta siitä, mitä ihminen on valmis tekemään pysyäkseen vahvempien puolella rajaa.

 

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top