Sivaltavan älykkäitä esseitä Reviewed by Momizat on . Roxane Gay: Bad Feminist Pinkki ja valkoinen kirja raflaavalla nimellä olisi kutsunut heti, ilman ulkomaisten ystävien suosituksiakin. Hauska, henkilökohtainen Roxane Gay: Bad Feminist Pinkki ja valkoinen kirja raflaavalla nimellä olisi kutsunut heti, ilman ulkomaisten ystävien suosituksiakin. Hauska, henkilökohtainen Rating: 0

Sivaltavan älykkäitä esseitä

skk_suosittelija_Katja_180

Roxane Gay:badfeminist
Bad Feminist

Pinkki ja valkoinen kirja raflaavalla nimellä olisi kutsunut heti, ilman ulkomaisten ystävien suosituksiakin. Hauska, henkilökohtainen ja viiltävää älykkyyttä viljelevä kokoelma esseitä oli nautinto lukea. Kirja oli kertakaikkinen ilo vaikken liikutukseltakaan voinut Gay kirjoituksia lukiessa välttyä. Hyvä tai paha feministi, ei sillä väliä, kunhan tiedostaa valintojensa pohjan ja seuraukset, lienee kirjan sanoma, jonka minä löysin. Ajatuksia kirja herättää varmasti jokaisessa lukijassa! Suosittelen!

-Katja, Joensuun myymälästä

Voiko olla feministi, jos kuuntelee väkivaltaista, naista halventavaa räppiä? Bad feminist myllyttää armotta valtakulttuurin näkemyksiä sukupuolesta, seksuaalisuudesta ja identiteetistä. Oivaltavissa, usein populaarikulttuurista ponnistavissa esseissään Roxane Gay kertoo omakohtaisesti millaista on kasvaa ja olla nainen, musta ja feministi meitä ympäröivän kulttuurin ristipaineissa.

 

”Vuoden tärkeimpiä kirjoja.” – Västerbottens-Kuriren

 

”Jokainen Bad feministin essee on seikkailu. Olen hieman rakastunut tähän kirjaan.” – Göteborg-Posten

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top