Astu taloon joka koituu kohtaloksesi Reviewed by Momizat on . J P Delaney: Edellinen asukas Edellisen asukkaan juoni kuulosti niin mielenkiintoiselta, että tämä piti lukaista heti. Rakastan psykologisia trillereitä ja onne J P Delaney: Edellinen asukas Edellisen asukkaan juoni kuulosti niin mielenkiintoiselta, että tämä piti lukaista heti. Rakastan psykologisia trillereitä ja onne Rating: 0

Astu taloon joka koituu kohtaloksesi

sini180

J P Delaney:edellinenasukas
Edellinen asukas

Edellisen asukkaan juoni kuulosti niin mielenkiintoiselta, että tämä piti lukaista heti. Rakastan psykologisia trillereitä ja onneksi niitä myös nyt suomennetaan kiihtyvää tahtia. Edellinen asukas koukutti minut välittömästi, joskin kahden hyvin samanlaisen päähenkilön vuorotteleva kerronta välillä hieman sekoitti, ja silloin tällöin joutui tarkistelemaan eletäänkö kirjassa nykyhetkeä vai mennyttä. Tästä huolimatta tykkäsin kirjasta kovasti. Kirjan henkilöhahmot olivat mielenkiintoisia ja yllättävät käänteet pitivät lukuintoa yllä. Luen varmasti myös Delaneyn toisen jännärin The Perfect Wife, kun sen käsiini saan.

-Sini, Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälästä

Täydellinen elämä unelmien talossa. Mutta mihin hintaan? Mestarillisen piinaava psykologinen trilleri on noussut maailmanmenestykseksi. Jane muuttaa huippumoderniin, arkkitehtonisesti poikkeukselliseen taloon, jonka uusi asukas valitaan kummastusta herättävin kriteerein. Rakennuksen suunnitellut arkkitehti myös ohjeistaa tarkoin, kuinka talossa on asuttava.Pala palalta Janelle selviää edellisen asukkaan, Emman, hyytävä kohtalo. Ja räpiköidessään valheiden verkossa Jane tekee tahtomattaankin tismalleen samat valinnat kuin talon edellinen asukas.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top