Puhdasta ja herkullista maalaisruokaa Reviewed by Momizat on . Sikke Sumari: Nami Namaste Kerrankin keittokirja, jonka käyttö on mietitty loppuun asti. Kirja on sidottu avoselkään, mikä saattaa montaakin ihmistä mietityttää Sikke Sumari: Nami Namaste Kerrankin keittokirja, jonka käyttö on mietitty loppuun asti. Kirja on sidottu avoselkään, mikä saattaa montaakin ihmistä mietityttää Rating: 0

Puhdasta ja herkullista maalaisruokaa

hanna-liisa180

Sikke Sumari:
Nami Namaste

Kerrankin keittokirja, jonka käyttö on mietitty loppuun asti. Kirja on sidottu avoselkään, mikä saattaa montaakin ihmistä mietityttää – eikö tätä ole sidottu loppuun, puuttuuko tästä liima? No ei. Kirja avautuu kokonaisuudessaan siten, että pöydällä se toimii kuin kierreselkä mutta hyllyssä se on kaunis kuten tavallinen sidottu kirja. Hyvä ratkaisu! Sikke Sumarilla on Muhun saaressa Virossa maalaistalo, jossa on mahdollisuus vierailla vaikka syömässä tai kokkauskurssilla. Ruoat ovat sitä ruokaa, mikä nykyisin on kaikkien huulilla – lähiruokaa siten, että ruoan alkuperäinen maku säilyy. Ah niin ahmittavia reseptejä kirja täynnä. Villivihanneksista villisikaan! Jos nyt olet jo aivan täynnä raparperimehua ja -piirakkaa, teepäs Nigellan snapsi. Löytyy sivulta 50! Nami namaste. Kaikki televisiostakin katsomani ihanat leipäreseptit löytyvät kirjasta, myös useasti googlaamani Namasten aamusämpylä, joka on maailman parasta rapeakuorista sämpylää. Tämän ohjeen leipäsiä voit tehdä samasta taikinasta useamman päivän, kun säilytät taikinaa jääkaapissa. Kylmäkohotus tekee niin leivästä kuin pitsataikinasta herkkua! Kirja on rakennettu siten, että reseptit on helposti toteutettavissa kirjaan koskematta. Kuva ja resepti ovat samalla aukeamalla, eli kun kirjan avoselän aukaisee, koko ohjeen ja lopputuloksen näkee yhdellä silmäyksellä. Villivihannekset ovat mukana helposti toteutettavina ja tunnistettavina.

Jos hankkisin tänä vuonna ilmestyneistä keittokirjoista vain yhden, se olisi tämä. Ja olen muuten ostanut monta.

-Hanna-Liisa, Tampereen myymälästä

naminamaste

Tämä kirja on oven aukaisu Sikke Sumarin Muhun saarella Saarenmaalla sijaitsevan majatalon, NamiNamasten maailmaan. Se on kurkistus tilan vehreään puutarhaan ja sen lämpimään keittiöön. Sinne missä niitä Siken kuuluisia rapeakuorisia sämpylöitä aamuisin leivotaan. Kirjan reseptit kertovat ruoasta, jota Namastessa valmistetaan. Se on puhdasta, herkullista ja yksinkertaista maalaisruokaa. Siksi kirjan reseptit ja sen monet vinkit ovat käyttökelpoisia myös kirjan lukijalle – kotikokille, joka usein kaipaa inspiraatiota omaan keittiöönsä. Avoselkäsidonnan ansiosta kirja pysyy hyvin auki pöydällä, mikä helpottaa ruokaohjeiden seuraamista ruokaa laittaessa.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top