Astetta hurjempaa Ferrantea Reviewed by Momizat on . Elena Ferrante: Hylkäämisen päivät Astetta hurjempaa Ferrantea kuin Napoli-sarjassa. Avioerossa kahden lapsen äidiltä hajoaa sekä perhe että mieli. Elämänhallin Elena Ferrante: Hylkäämisen päivät Astetta hurjempaa Ferrantea kuin Napoli-sarjassa. Avioerossa kahden lapsen äidiltä hajoaa sekä perhe että mieli. Elämänhallin Rating: 0

Astetta hurjempaa Ferrantea

skk_suosittelija_Johanna180

hylkaamisenElena Ferrante:
Hylkäämisen päivät

Astetta hurjempaa Ferrantea kuin Napoli-sarjassa. Avioerossa kahden lapsen äidiltä hajoaa sekä perhe että mieli. Elämänhallinta on täysin hukassa ja arjesta tulee absurdia selviytymiskamppailua. Lukijakin vedetään intensiivisesti mukaan tähän intiimiin pyörremyrskyyn. Lopussa Olgan ajatukset jo kirkastuvat, mutta lukijan päässä pyörii edelleen. Suosittelen ahmittavaa ja mieleenpainuvaa luettavaa kaipaaville!

-Johanna, Kampin myymälästä

Elena Ferranten varhainen romaani naisesta joka jätetään. Eräänä tavallisena huhtikuun iltapäivänä Olgan mies nousee lounaspöydästä ja ilmoittaa lähtevänsä. Olgan ensimmäinen tunne on epäusko, joka pian muuttuu katkeruudeksi ja epätoivoksi. Rajut tunteet saattavat sekasortoon Olgan koko maailman, arkiset työt ja tavarat, lapset, Otto-koiran, kerrostalon naapurit. Ja miten kummassa asuntoon yhtäkkiä ilmestyy Napolin naisparka, joka hukuttautui jo Olgan ollessa lapsi? Herkkyys ja rivous, puhtaus ja likaisuus, ylevyys ja alhaisuus kohtaavat niin että rytisee. Olgan sydämessä terävänä tuntuvan kivun tunnistaa jokainen, niin myös siitä paranemisen.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top