Tiivistunnelmainen psykologinen trilleri Reviewed by Momizat on . Ruth Ware: Nainen hytissä 10 Olipa koukuttava, luin miltei yhdeltä istumalta! Päähenkilö Lo on pitkään ollut samassa asemassa matkailulehden toimituksessa, kun Ruth Ware: Nainen hytissä 10 Olipa koukuttava, luin miltei yhdeltä istumalta! Päähenkilö Lo on pitkään ollut samassa asemassa matkailulehden toimituksessa, kun Rating: 0

Tiivistunnelmainen psykologinen trilleri

sini180

nainenhytissa10Ruth Ware:
Nainen hytissä 10

Olipa koukuttava, luin miltei yhdeltä istumalta! Päähenkilö Lo on pitkään ollut samassa asemassa matkailulehden toimituksessa, kun hän saa elämänsä tilaisuuden edetä urallaan: upouuden luksusristeilijä Auroran neitsytmatkalle kutsutaan kourallinen ihmisiä ja Lo on yksi heistä. Lon matka lähtee käyntiin ikävissä merkeissä, koska juuri ennen matkaa hänen asuntoonsa murtaudutaan. Laivalla univelkainen ja säikähtänyt Lo ei pääse juuri sen helpommalla. Seurueeseen kuuluu muun muassa entinen poikaystävä vuosien takaa sekä joukko maan silmäätekeviä. Pian tapahtuu jotain täysin odottamatonta, Lo näkee murhan tapahtuvan silmiensä edessä. Kukaan matkustajista ei kuitenkaan ole kateissa, eikä kukaan muu kuin Lo ole nähnyt mystistä naista hytissä nro 10. Lo rupeaa selvittämään tapausta, mutta yhtäkkiä mikään ei ole sitä miltä näyttää… Suosittelen psykologisten jännäreiden ystäville. Risteilyn maisemat kuulostivat muuten upeilta! Aurora lähti Brittein saarilta kohti Norjan vuonoja, matkalla saunottiin ja nähtiin revontulia 🙂

Sini, Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälästä

Liikkuuko laivalla murhaaja? Huippusuositun Ruth Waren psykologisesta trilleristä ei puutu tiivistä tunnelmaa ja ahtaanpaikankammoa. Lo on saanut unelmiensa tilaisuuden todistaa kykynsä toimittajana risteilyaluksen neitsytmatkalla. Luksusristeilijän lähtiessä kohti Pohjanmerta matka saa kuitenkin odottamattoman käänteen kun Lo uskoo nähneensä murhan. Kukaan muu ei kuitenkaan huomannut mitään – eikä yksikään matkustajista ole kateissa. Risteily jatkuu, ja vähitellen Lo alkaa tuntea, että on laivalla vankina. Entä kuka on nainen hytissä 10?

 

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top