Harjoittele tehtävien avulla tunteiden tikapuilla kiipeämistä Reviewed by Momizat on . Tara Lange: Tikapuut rakkauteen - tehtäväkirja Luin Tikapuut rakkauteen -kirjan heti sen ilmestyttyä ja pidin siitä kovasti. Moni kirjan ostanut on kiitellyt jä Tara Lange: Tikapuut rakkauteen - tehtäväkirja Luin Tikapuut rakkauteen -kirjan heti sen ilmestyttyä ja pidin siitä kovasti. Moni kirjan ostanut on kiitellyt jä Rating: 0

Harjoittele tehtävien avulla tunteiden tikapuilla kiipeämistä

hanna-liisa180

Tara Lange:
Tikapuut rakkauteen –
tehtäväkirja

Luin Tikapuut rakkauteen -kirjan heti sen ilmestyttyä ja pidin siitä kovasti. Moni kirjan ostanut on kiitellyt jälkikäteen kirjasuositustani ja kaivannut varsinaisen kirjan oheen tehtäväkirjaa. Nyt sellainen on saatavilla! Kirja pohjautuu itsetuntemukseen ja sen hyväksymiseen, että kaikkea ei tarvitse osata heti. Kirjan sanoma rohkaisee pelkojen ja vihan ylittämiseen ja sitä kautta oman itsensä energian lisäämiseen. Jokaisen tulisi tunnistaa ja hyväksyä omat puutteensa, jonka jälkeen niitä voi lähteä kampittamaan tehtävien avulla. Suurimmalla osalla meistä häpeä ja pelko estää tikapuilla nousemisen. Jotta tikapuilla voisi nousta korkeammalle, on sen eteen tehtävä töitä. Itsetuntemukseen liittyy koko elämän sykli, kehitys ja kokemukset lapsesta nykyiseen minään saakka. Tehtäväkirjan tehtävät pohjautuvat tämän ymmärtämiseen. Mitä sinä pelkäät? Mikä estää sinua olemasta rohkeampi? Häpeätkö jotakin asiaa, jonka olet tehnyt? Osaatko olla rauhassa ja yksin? Rohkeus kiivetä tikapuita pitkin lähtee sinusta itsestäsi, ei muista.

-Hanna-Liisa, Tampereen myymälästä

tunne

Harjoittele tehtävien avulla tunteiden tikapuilla kiipeämistä. Usein ajatellaan, että raskas elämä ja eteenpäin puskeminen on normaalia, ja liian usein tyydymme tähän. Kirjassa kiivetään tunteiden tikapuita pitkin ja muistellaan oman elämän opetuksia ja kokemuksia. Kulkemalla tikkaita tunnistetaan tukahdutettuja tunteita, uskomuksia ja egon valheita – ja päästetään niistä irti, jotta saadaan tilaa keveydelle ja rakkaudelle. Tikapuut on psykiatri David Hawkinsin kehittämä yksinkertainen työkalu, jonka Tara Lange tuo suomalaiseen ympäristöön.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top