Psykologinen trilleri mielen järkkymisestä Reviewed by Momizat on . Elisabeth Norebäck: Sano että olet minun Alkuvuosi on ollut varsinaista kiinnostavien dekkareiden ilmestymistykitystä! Olen ollut iloinen siitä, että minulla on Elisabeth Norebäck: Sano että olet minun Alkuvuosi on ollut varsinaista kiinnostavien dekkareiden ilmestymistykitystä! Olen ollut iloinen siitä, että minulla on Rating: 0

Psykologinen trilleri mielen järkkymisestä

sini180

Elisabeth Norebäck:sanoetta
Sano että olet minun

Alkuvuosi on ollut varsinaista kiinnostavien dekkareiden ilmestymistykitystä! Olen ollut iloinen siitä, että minulla on ollut tavallista enemmän aikaa lukea, sekä siitä, että olen selkeästi onnistunut poimimaan kirjapinostani ensin kaikki helmet. Sano että olet minun kolahti heti ja kovaa!

Kirjan päähenkilöt painivat pakkomielteisen kovan kaipauksen ja rakkauden kanssa, joka on vuosien aikana ajanut heidät äärimmäisiin tekoihin. Mielipide siitä kuka on syyllinen mihinkin, kuka joutunut kenenkin uhriksi ja kuka elää täysin omassa todellisuudessaan, vaihtuu kirjaa lukiessa moneen kertaan. Älyttömän mielenkiintoinen kirja! Suosittelen ehdottomasti lukemaan, vaikka et varsinaisesti dekkareista tykkäisikään. Tämä oli enemmänkin trillerin ja romaanin yhdistelmä, ja kerrassaan loistava sellainen.

-Sini, Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälästä

Stella on psykoterapeutti, naimisissa Henrikin kanssa ja 13-vuotiaan Milo-pojan äiti. Hänen vastaanotolleen tulee nuori nainen, Isabelle. Kohtaaminen järkyttää Stellan perin pohjin: hän on varma, että Isabelle on hänen tyttärensä Alice, jonka uskotaan kuolleen 21 vuotta aiemmin. Isabellesta tulee Stellalle pakkomielle. Ammatillisuuden rajat sortuvat, kun hän vaanii Isabellea pyrkien kaikin tavoin yhteyteen tämän kanssa. Isabellen äiti Kerstin ja Henrik yrittävät turhaan saada Stellan raiteilleen. Lapsen menetyksestä, pakkomielteestä ja vaanivasta mielen järkkymisestä teemansa ammentava tarina kerrotaan kolmen naisen näkökulmista.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top