Tikli, suuri tarina oman tien etsimisestä, ystävyydestä, rikollisuudesta ja taiteesta Reviewed by Momizat on . Odotukseni olivat suuret Tiklin suhteen ja onneksi se täytti ne kaikki. Kirja on traaginen kasvutarina äitinsä taidemuseon räjähdyksessä menettäneestä pojasta, Odotukseni olivat suuret Tiklin suhteen ja onneksi se täytti ne kaikki. Kirja on traaginen kasvutarina äitinsä taidemuseon räjähdyksessä menettäneestä pojasta, Rating: 0

Tikli, suuri tarina oman tien etsimisestä, ystävyydestä, rikollisuudesta ja taiteesta

TikliOdotukseni olivat suuret Tiklin suhteen ja onneksi se täytti ne kaikki. Kirja on traaginen kasvutarina äitinsä taidemuseon räjähdyksessä menettäneestä pojasta, Theosta. Theon elämä ei mene ihan suunnitelmien mukaan ja alamaailmaan ajautuminen saa lukijankin pohtimaan oman moraalinsa rajoja.

Kirjan kiehtovuutta lisää kuvataiteen, kirjallisuuden ja antiikkiesineiden suuri osuus sekä juonenkulussa että tematiikassa. Tiiliskivimäinen kirja on helppolukuinen, mutta hämmentävä lukukokemus, joka jää pitkäksi aikaa mieleen.

– Johanna, Kampin myymälä

kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna

Kommentit (2)

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top