Sykähdyttävä selviytymistarina Reviewed by Momizat on . Ulrika Brjörkstam: Nouse nyt Kuinka selvisin vakavasta onnettomuudesta Sykähdyttävin lukemani selvitymistarina pitkään aikaan! Nuoren suomalaisen naisen tosiker Ulrika Brjörkstam: Nouse nyt Kuinka selvisin vakavasta onnettomuudesta Sykähdyttävin lukemani selvitymistarina pitkään aikaan! Nuoren suomalaisen naisen tosiker Rating: 0

Sykähdyttävä selviytymistarina

Ulrika Brjörkstam:
Nouse nyt
Kuinka selvisin vakavasta onnettomuudesta

Sykähdyttävin lukemani selvitymistarina pitkään aikaan! Nuoren suomalaisen naisen tosikertomus siitä, mitä tapahtuu, kun eräänä kauniina päivänä lentokone tippuu taivaalta päällesi ja menetät fyysisen terveytesi, avioliittosi sekä työkykysi. Sujuvasti kirjoitettu, koskettava ja inspiroiva kirja. Erityisesti minua kosketti ajatus siitä, että sankaritkaan eivät ole aina rohkeita, vaan vain niitä, jotka jaksavat sanoa itselleen tiukalla hetkellä tarpeeksi monta kertaa ”nouse nyt”.
Suosittelen ihan kaikille antamaan perspektiiviä hyviin ja huonoihin päiviin!

-Katja, Joensuun myymälästä

skk_suosittelija_Katja_180

Inspiroiva tositarina selviytymisestä ja elämän merkityksellisyydestä. Kuvittele että päällesi tippuisi lentokone, kasvosi ja koko kehosi iho palaisivat, menettäisit työkykysi ja avioliittosi kariutuisi. Miten selviäisit? Marraskuussa 2008 putoava suihkukone syöksyi suomalaisen Ulrika Björkstamin päälle. Onnettomuus mullisti työlleen omistautuneen nuoren naisen elämän raa’alla tavalla. Elintärkeäksi muodostui löytää vastaus kahteen kysymykseen: Miten löytää voimia selviytymiseen? Mikä on se elämä, jota haluaa elää. Nouse nyt kertoo Björkstamin tarinan uskomattoman onnettomuuden kauhuista ja läpi raastavien hoitojen. Toivon ja epätoivon vuorotellessa hän huomasi, että vaikeista asioista selvitäkseen ei tarvitse olla sankari: meissä kaikissa on voima selviytyä. Ulrika Björkstam (s. 1979) on helsinkiläinen ratkaisukeskeinen valmentaja ja yrittäjä. Hän työskenteli kansainvälistyvien suomalaisyritysten parissa Meksikossa, kun maan sisäministeriä kuljettanut lentokone syöksyi maahan marraskuussa 2008. Onnettomuudesta toivuttuaan Björkstam on keskittynyt ihmisten auttamiseen omassa valmennusyrityksessään.

nousenyt

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top