Riemukas tarina ystävyydestä, rakkaudesta ja stereotypioista Reviewed by Momizat on . Minna Lindgren: Vihainen leski Vihainen leski on saanut suorastaan ylistäviä arvioita, eikä suotta! Lindgren tarjoilee juuri sopivassa suhteessa hauskoja henkil Minna Lindgren: Vihainen leski Vihainen leski on saanut suorastaan ylistäviä arvioita, eikä suotta! Lindgren tarjoilee juuri sopivassa suhteessa hauskoja henkil Rating: 0

Riemukas tarina ystävyydestä, rakkaudesta ja stereotypioista

Minna Lindgren:lilli
Vihainen leski

Vihainen leski on saanut suorastaan ylistäviä arvioita, eikä suotta! Lindgren tarjoilee juuri sopivassa suhteessa hauskoja henkilöhahmoja, nasevaa dialogia, liikuttavia ihmiskohtaloita ja purevaa yhteiskuntakritiikkiä. Yhteiskunta kohtelee 74-vuotiasta Ullista kuin dementoitunutta vanhusta, mutta kaikkein pahimpia ovat tämän omat keski-ikäistyvät lapset. Kiireinen juristi Marko ja tomera Susanna ovat päättäneet pistää äitinsä elämän kuntoon ja kummallekaan ei tule mieleenkään kysyä, mitä tämä itse elämältään haluaa. Ullis on hahmo, johon voi samaistua oli lukija sitten nelikymppinen tai kahdeksankymppinen.

-Lilli, Sellon myymälästä

vihaineleski

Vihainen leski on riemukas tarina ystävyydestä, rakkaudesta ja stereotypioista. Monet kysymykset, kuten vaikkapa omaishoitajuus, nivoutuvat huumorin ja lämmön kautta tietyn ikäryhmän paikkaan maailmassa: mitä on olla viriili ja vapaa seitsemänkymppinen yhteiskunnassa, jossa gallupien viimeinen ikäluokka on 61-65 vuotta?

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top