Keittokirja nautiskelijoille Reviewed by Momizat on . Teresa Välimäki, Johanna Lindholm: Parhaita ruokahetkiä Keittokirja nautiskelijoille! Ihania kuvia! Kuvat vievät sen sileän tien ohi arjesta sinne, missä ei ole Teresa Välimäki, Johanna Lindholm: Parhaita ruokahetkiä Keittokirja nautiskelijoille! Ihania kuvia! Kuvat vievät sen sileän tien ohi arjesta sinne, missä ei ole Rating: 0

Keittokirja nautiskelijoille

Teresa Välimäki, Johanna Lindholm:hanna-liisa180
Parhaita ruokahetkiä

Keittokirja nautiskelijoille! Ihania kuvia! Kuvat vievät sen sileän tien ohi arjesta sinne, missä ei ole kiire ja missä perhe on läsnä. Yksinkertaisia, herkullisia reseptejä ja mukana itse täytettäviä sivuja, joihin voi kirjata, missä ruoan nautti ja kenen seurassa. Kirjan kuvat ovat Suomea parhaimmillaan. Testasin heti kaksi reseptiä: uudenlaisen pullareseptin hasselpähkinätwistillä ja maailman helpoimman herkun: Key lime purkissa! Tämä oli ihanaaaaaaa! Kirjassa on kymmeniä yhtä houkuttelevia reseptejä. Tee kuten minä:  kirjaa To Do -listaan jokaiselle viikolle oma reseptinsä. Näin tulet hyödyntämään kaikki keittokirjojesi houkuttelevimmat palat omaan käyttöösi. Tämä kirja on niin kaunis, että kirjaa on myös ihan kiva vain katsellakin.

-Hanna-Liisa, Tampereen myymälästä

Parhaat ja helpot ruoat elämän eri hetkiin. Aamiainen sängyssä, metsäretken eväät, kesäpäivä laiturilla, remonttitalkoot, lasten synttärimenu tai pakkaspäivän ihana illallinen. Kirja tarjoaa kekseliäitä reseptejä ja tunnelmia elämän erilaisiin ruokahetkiin. Mukana myös päiväkirjamaisia sivuja, joihin voi kirjata omia muistoja ja ruokaohjeita. Veden kielelle saava kuvitus on palkitun, ruokakuvistaan kiitetyn valokuvaaja Laura Riihelän käsialaa.

parhaitaruokahetkia

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top