Sinkkujen korvaamaton vertaistuki Reviewed by Momizat on . Henriikka Rönkkönen: Bikinirajatapaus Henriikka Rönkkösen Bikinirajatapaus lienee suorasukaisin kirja, jonka olen koskaan lukenut. Nauroin ääneen, hetkittäin sa Henriikka Rönkkönen: Bikinirajatapaus Henriikka Rönkkösen Bikinirajatapaus lienee suorasukaisin kirja, jonka olen koskaan lukenut. Nauroin ääneen, hetkittäin sa Rating: 0

Sinkkujen korvaamaton vertaistuki

lilliHenriikka Rönkkönen:
Bikinirajatapaus

Henriikka Rönkkösen Bikinirajatapaus lienee suorasukaisin kirja, jonka olen koskaan lukenut. Nauroin ääneen, hetkittäin saattoi vähän itkettääkin ja monta kertaa punastuttaa, mutta pääasiassa nauroin ja viihdyin. Vaikka kirjan sanotaan olevan sinkuille vertaistukea ja parisuhteessa elävälle tirkistelymahdollisuus sinkkuelämään, Rönkkönen käsittelee asioita, joihin kuka tahansa voi törmätä omassa elämässään parisuhdestatuksesta riippumatta. Millaista on kun jostain ihmisestä tulee niin läheinen, että lakkaa suodattamasta sanomisiaan ja tajuaa jälkeenpäin käyttäytyneensä tökerösti? Minkälaisilla arvoilla varustettuja ihmisiä haluaa toivottaa tervetulleeksi elämäänsä? Voiko kokea yksinäisyyttä vaikkei ole yksin? Rönkkösen tarinassa on myös opetus, joka sopii kaikille: kannattaa olla itselleen lempeä ja rohkaiseva, ja hyväksyä itsensä sellaisena kuin on, eikä vertailla toisiin.

-Lilli, Sellon myymälästä

bikini

Sensuroimaton, tyrskähdyttävä, liikuttava… Mielikuvituspoikaystävän hävytön pikkusisko on täällä! Viestin odottamisen ensimmäinen vaihe on cool ja asiallinen. Ei tarvitse vastata heti. Tässä vaiheessa uskotaan, toivotaan ja luotetaan, että kyllä se vastaa. Kaikki ok. Mutta mikään ei ole ok. Kohta rupeavat papatit kuumenemaan taskussa, ja se on vasta alkua. Kun Big Balls Turbo -Combatin sytytyslanka alkaa sihistä jalkovälissä, ollaan viestin odottamisen vaiheessa kaksi, johon kuuluu kännykän pakonomainen näprääminen. Tätä kestää seuraavat viisi kuusi tuntia. Voimia siihen. Tervetuloa matkalle sinkkuuden ytimeen! Bikinirajatapaus johdattaa ujostelematta ohi Tinder-sydänten kohti sinkkuelämän kiperimpiä kysymyksiä: Miksi ihastun aina vääriin tyyppeihin? Mitä tapahtuu, jos viivyn treffeillä vessassa liian kauan? Mitä yhteistä on deittailulla ja uuden Netflix-sarjan aloittamisella? Mitkä ovat viestin odottamisen viisi vaihetta? Ronski ja rehellinen Bikinirajatapaus on sinkkujen korvaamaton vertaistuki, seurustelevien tirkistysreikä, seksikommellusten gladiaattoriareena ja käytöksen kultainen kirja ekoille treffeille.

Muista myös aiemmin ilmestynyt Mielikuvituspoikaystävä!

mielikuvitus

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top