Viikonloppu, johon mahtuu koko elämä Reviewed by Momizat on . Leah Mercer: Kun kerran kohtasimme Zoe ja Edward ovat kokeneet suuren menetyksen, joka on etäännyttänyt heidät toisistaan. Onko tilanne vielä korjattavissa? Voi Leah Mercer: Kun kerran kohtasimme Zoe ja Edward ovat kokeneet suuren menetyksen, joka on etäännyttänyt heidät toisistaan. Onko tilanne vielä korjattavissa? Voi Rating: 0

Viikonloppu, johon mahtuu koko elämä

lilliLeah Mercer:
Kun kerran kohtasimme

Zoe ja Edward ovat kokeneet suuren menetyksen, joka on etäännyttänyt heidät toisistaan. Onko tilanne vielä korjattavissa? Voiko aviopari vielä löytää onnen ja muistaa mihin alun alkaen toisissaan rakastuivat? Kirjan asetelma on hyvin tunteisiin vetoava ja koskettava, ja Pariisi tarjoaa klassiset raamit rakkaustarinalle. Zoe ja Edward ovat kadottaneet toisensa lisäksi myös itsensä ja molempien on vaikeaa palauttaa mieleensä aikaa ennen tragediaa. Viikonloppumatkasta Pariisiin tulee juoksukilpailu aikaa ja sattumia vastaan ja lukijan tehtäväksi jää jännittää, miten pariskunnan käy. Pidin kirjassa erityisesti Zoen ja Edwardin sympaattisista henkilöhahmoista, joille huomasin toivovani pelkkää hyvää sekä yhdessä että erikseen.

-Lilli, Sellon myymälästä

kunkerran

Zoe tietää, että se ei ollut hänen syynsä. Se oli onnettomuus. Mutta entä jos hän vain olisi pitänyt kiinni lujemmin tai ollut nopeampi? Onnettomuutta ei olisi tapahtunut, eihän? Eikä Edward todellakaan syytä Zoea, vaikka tämän katkerat sanat kummittelevat Zoen mielessä vieläkin. Mutta Edward ei voi ottaa sanojaan takaisin, eikä Zoe pysäyttää autoa, joka tappoi heidän poikansa. Siitä on nyt kaksi vuotta, vaikka tuntuu kuin se olisi tapahtunut eilen. Edward tietää, että heidän pitäisi yhdessä päästä eteenpäin, mutta Zoe ei ole varma, haluaako hän edes yrittää. Viikonloppu Pariisissa saattaa olla heidän viimeinen mahdollisuutensa löytää toisensa, mutta sattuma eksyttää heidät toisistaan jo rautatieasemalla. Ilman rahaa ja puhelinta Zoen on yritettävä löytää Edward – ja samalla heidän molempien pitää tavoittaa toisistaan jotain, joka kerran oli. Kun kerran kohtasimme on riipaiseva kuvaus viikonlopusta, johon mahtuu koko elämä. Romanttinen Pariisi antaa puitteet rakkaustarinalle, jonka kertojana vuorottelevat molemmat aviopuolisot. Sympaattiset henkilöt ja heidän tapansa kertoa romanssistaan imaisevat lukijan kuin huomaamatta mukaan tapahtumien pyörteisiin. Löytävätkö Zoe ja Edward lopulta toisensa?

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top