MM-kisojen huumaa Reviewed by Momizat on . MM-kisojen virallinen historia FIFA World Cup Vaikken tunnustaudu suoranaiseksi futisfaniksi, MM-kisat kuuluvat minun ohjelmistooni kuitenkin. Kisojen virallist MM-kisojen virallinen historia FIFA World Cup Vaikken tunnustaudu suoranaiseksi futisfaniksi, MM-kisat kuuluvat minun ohjelmistooni kuitenkin. Kisojen virallist Rating: 0

MM-kisojen huumaa

skk_suosittelija_Katja_180MM-kisojen virallinen historia
FIFA World Cup

Vaikken tunnustaudu suoranaiseksi futisfaniksi, MM-kisat kuuluvat minun ohjelmistooni kuitenkin. Kisojen virallista historiaa esittelevässä kirjassa on kuvaus kaikista 20 FIFA World Cup -kisoista valokuvineen ja haastatteluineen ja niitä selaillessa monen vuoden kisat palasivat mieleen. Kuvien ja haastatteluiden kautta kisojen mieleenpainuvimpiin hetkiin oli helppo palata fiilistelemään niin katkeria tappioita, kuin makeita voitonhetkiä. Kisojen historiaa kerrotaan laajasti ja komeaa kirjaa oli ilo selailla. Sopii monen ikäiselle futisfanille luettavaksi!

-Katja, Joensuun myymälästä

Kaikki mitä olet halunnut tietää jalkapallon MM-kisoista! Kattava ja virallinen kuvaus kaikista 20 FIFA World Cup -kisoista. Täynnä huikeita valokuvia, ainutlaatuisia haastatteluja ja harvinaisia artikkeleita FIFA World Museumista. Upea kirja kertoo tapahtuman taustoja ja esittelee mielenpainuvia hetkiä FIFAn historiasta.

FIFA

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top