Ajatukset menneeseen ja katseet tulevaan Reviewed by Momizat on . Maija Tiensuu, Annabelle Antas: Rakas rintamamiestalo - Kurkista kauniisiin koteihin Monelle suomalaiselle lapsuuden muistoihin kuuluvat rintamamiestalon narise Maija Tiensuu, Annabelle Antas: Rakas rintamamiestalo - Kurkista kauniisiin koteihin Monelle suomalaiselle lapsuuden muistoihin kuuluvat rintamamiestalon narise Rating: 0

Ajatukset menneeseen ja katseet tulevaan

skk_suosittelija_Katja_180Maija Tiensuu, Annabelle Antas:
Rakas rintamamiestalo – Kurkista kauniisiin koteihin

Monelle suomalaiselle lapsuuden muistoihin kuuluvat rintamamiestalon narisevat lautalattiat, koivuviiluiset väliovet ja pönttöuunin lämmin kylki kylmänä talvipäivänä. Koti, mummola tai kesämökki – rintamiestalo on meistä monelle tuttu ja rakas. Kirjassa päästään käymään kylässä 11 erilaisessa kodissa rintamamiestaloissa. Itsellekin rakas rintamamiestalo tuntuu viehättävän samanhenkisiä asujia ja se kuvastuu kirjan kodeissa. Kauniit kuvat inspiroivat viemään loputtomia remonttiprojekteja taas eteenpäin kun näkee ja lukee kuinka muut ovat omaa ”rintsikkaansa” laittaneet. Inspiraatiota ja vertaistarinoita. Viehättävä kirja vetää puoleensa uudestaan ja uudestaan vaikka vain selailemaan. Suosittelen!

-Katja, Joensuun myymälästä

rakasrintamamiestalo

Rakas rintamamiestalo vie ajatukset menneeseen ja katseet tulevaan. Rintamamiestalot ovat saavuttaneet suuren suosion viime vuosina ja ovat haluttuja taloja omakotitaloasujien keskuudessa. Taloihin liittyy menneisyyden havinaa, historiaa ja jopa sukusiteitä. Suomalaisten rakastama talomalli on aina omistajansa näköinen. Narisevia lattioita, vinoja seiniä, lämpiäviä pönttöuuneja ja vino pino villasukkia. Elämä rintamamiestalossa on rennon rempseää, mutta ei suinkaan täysin huoletonta. Takana on vuosien remontit tai töitä riittää vielä vuosiksi eteenpäin. Tulevasta ei kuitenkaan stressata sillä jokainen rintamamiestalossa asuva tietää, että remontit ovat osa elämää vanhassa talossa – se on elämäntapa. Rakas rintamamiestalo -kirjan sivuilla vieraillaan yhdentoista perheen kodissa ja kuullaan heidän talonsa tarina. Yhdistävänä tekijänä kirjan kodeissa on asukkaiden intohimo kodin laittamiseen ja sisustamiseen. Ulkoapäin rintamamiestalot ovat melkein samanlaisia, mutta sisältä erilaisia. Jokainen asukas on luonut kodistaan omannäköisen. Kirjassa ihaillaan kauniita ja persoonallisia sisustusratkaisuja, inspiroidutaan sisustusideoista ja tutustutaan talon historiaan. Kirja on kunnianosoitus sodan jälkeistä Suomea rakentaneille sekä vanhoja taloja pelastaneille, innokkaille sisustajille. Nappaa parhaat ideat omaan kotiin! 

 

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top