Ruun arkiset, mutta sitäkin ihmeellisemmät puuhat Reviewed by Momizat on . Anna-Karin Graham: Ruu ja uusi tukka Ruulla on pitkä tukka eikä sen takaa näe mitään, eli tukalle pitää tehdä jotain. Hellyttävä Ruu pohtii vaihtoehtojaan lapse Anna-Karin Graham: Ruu ja uusi tukka Ruulla on pitkä tukka eikä sen takaa näe mitään, eli tukalle pitää tehdä jotain. Hellyttävä Ruu pohtii vaihtoehtojaan lapse Rating: 0

Ruun arkiset, mutta sitäkin ihmeellisemmät puuhat

skk_suosittelija_Katja_180

Anna-Karin Graham:
Ruu ja uusi tukka

Ruulla on pitkä tukka eikä sen takaa näe mitään, eli tukalle pitää tehdä jotain. Hellyttävä Ruu pohtii vaihtoehtojaan lapselle loogisella tavalla uudessa hänestä kertovassa kirjasarjassaan ja päätyy äidin avustuksella kokeilemaan parturi-kampaamoa ensimmäistä kertaa. Ihana kirja, jonka avulla on helppo käsitellä sitä ensimmäistä kertaa kampaamotuolissa. Hauska kuvitus, mukava tarina ja ihana Ruu! Myös sarjan kirja Ruu lentomatkalla on juuri sopivaa luettavaa pienille lapsille – suosittelen!

-Katja, Joensuun myymälästä

ruu

Uusi sympaattinen kuvakirjasarja Ruun arkisista, mutta sitäkin ihmeellisimmistä puuhista. Lähde mukaan, kun Ruu leikkauttaa tukkansa! Ruu ei näe oikein hyvin. Silmien edessä on jotakin. Ne ovat Ruun hiukset, jotka ovat kasvaneet tosi pitkiksi. Äiti varaa ajan parturi-kampaajalle. Jännittävää, Ruu tuumii, ja kivaa! Nyt hän pääsee valitsemaan millaisen tukan haluaa. Lämpimän humoristinen tarina ensimmäisestä tukanleikkuusta.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top