Rikoksia, joita rakastat pelätä Reviewed by Momizat on . Leena Lehtolainen: Tappajan tyttöystävä ja muita rikoksia Luin pitkästä aikaa kotimaista rikoskirjallisuutta, eikä tarvinnut pettyä. Olen aiemmin lukenut Lehtol Leena Lehtolainen: Tappajan tyttöystävä ja muita rikoksia Luin pitkästä aikaa kotimaista rikoskirjallisuutta, eikä tarvinnut pettyä. Olen aiemmin lukenut Lehtol Rating: 0

Rikoksia, joita rakastat pelätä

siniLeena Lehtolainen:
Tappajan tyttöystävä ja muita rikoksia

Luin pitkästä aikaa kotimaista rikoskirjallisuutta, eikä tarvinnut pettyä. Olen aiemmin lukenut Lehtolaiselta Maria Kallio -sarjaa, mutta Hilja Ilveskero oli minulle ennestään tuntematon. Tämä kirja sisältää 15 lyhyttä jännitysnovellia, joista osassa seikkailee Kallio ja Ilveskero, ja lopuissa uudet henkilöhahmot. Osaan tarinoista ihastuin todella – ja jäin kaipaamaan lisää. Toivottavasti osa kirjassa ilmestyneistä tarinoista saisi tulevaisuudessa jatkoa. Heikoimmillaankin kirjan novellit olivat hyviä. Kirja sopii sekä Lehtolaisen uusille lukijoille, jotka saavat paitsi maistiaisia suosikkihahmoista, mutta myös samalla tutustua Lehtolaisen koukuttavaan tyyliin kirjoittaa. Myös Lehtolaisen vanhoille lukijoille kirja toimii – mukana ripaus vanhaa ja uutta! Kaikki kirjan novellit ovat ennen julkaisemattomia. Itse aion kirjan innoittamana lukea myös Ilveskero -sarjaa.

-Sini, Myyrmäen myymälästä

Jännityksen mestari Leena Lehtolainen näyttää vetävissä rikos- ja kauhutarinoissa monipuolisen kertojantaitonsa ja pakkaa tiiviiseen tilaan tiheää toimintaa. Vangitsevat rikoskertomukset vievät ihmiset piinaaviin tilanteisiin, jotka pakottavat heidät reagoimaan ennennäkemättömällä ja kohtalokkaallakin tavalla. Lehtolainen laajentaa rikoskertomusten maailmaa kihelmöiviin kummitustarinoihin ja hiipivään kauhuun. Miksi kirjastovirkailijasta tulee tappajan tyttöystävä? Löytääkö Lapin shamaani kidnapatun sulhasen? Mitä tapahtuu, kun nuori nainen joutuu aavemaiseen metsänpeittoon? Onko rakkaus kuolemaa väkevämpi ja voiko lapsella olla kolme isää? Tarinoissa mukana salaileva yksikönjohtaja Taskinen, ärhäkkä Pertti Ström, mitään pelkäämätön henkivartija Hilja Ilveskero ja peräänantamaton komisario Maria Kallio.

tappajantyttoystava

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top