Koe valtavan Venäjän kauneus ja rujous Reviewed by Momizat on . Pekka Hakala, Juha Metso: Putinlandia - Tarinoita Venäjältä Huikealla kuvituksella varustettu kurkistus itäisen naapurimme julkisen nahan alle. Isolla maalla on Pekka Hakala, Juha Metso: Putinlandia - Tarinoita Venäjältä Huikealla kuvituksella varustettu kurkistus itäisen naapurimme julkisen nahan alle. Isolla maalla on Rating: 0

Koe valtavan Venäjän kauneus ja rujous

katja150Pekka Hakala, Juha Metso:
Putinlandia – Tarinoita Venäjältä

Huikealla kuvituksella varustettu kurkistus itäisen naapurimme julkisen nahan alle. Isolla maalla on tarjota jokaiselle jotain ja mittakaavaa on vaikeaa pienestä Suomesta välillä hahmottaa. Mielenkiintoinen, tunteitakin herättävä ja kuvituksellaan häikäisevä kirja sopii niille, joita maa kiehtoo ja niille, jotka sitä haluavat yrittää ymmärtää.

-Katja, Joensuun myymälästä

Koe valtavan Venäjän kauneus ja rujous Viipurista Vladivostokiin. Millainen on Putinin valtakunta, kuinka se muotoutui ja miten sille käy? Venäjän ja Neuvostoliiton kehitystä vuodesta 1981 seuranneen toimittaja Pekka Hakalan matkassa kuljetaan Arkangelista Kaukasus-vuoriston rinteille. Juha Metson ainutlaatuiset kuvat kertovat, miltä elämä maan eri kolkissa näyttää ja tuntuu.

putinlandia

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top