Kun kaikki on menetetty, jäljelle jää rakkaus Reviewed by Momizat on . Riikka Pulkkinen: Lasten planeetta Riikka Pulkkisen Lasten planeetta on romaani erosta, uuteen elämään opettelusta ja vanhemmuudesta. Pulkkinen vie lukijan läpi Riikka Pulkkinen: Lasten planeetta Riikka Pulkkisen Lasten planeetta on romaani erosta, uuteen elämään opettelusta ja vanhemmuudesta. Pulkkinen vie lukijan läpi Rating: 0

Kun kaikki on menetetty, jäljelle jää rakkaus

lilliRiikka Pulkkinen:lastenplaneetta
Lasten planeetta

Riikka Pulkkisen Lasten planeetta on romaani erosta, uuteen elämään opettelusta ja vanhemmuudesta. Pulkkinen vie lukijan läpi eron koko tunneskaalan epäonnistumisesta helpotukseen ja ikävästä uutuuden riemuun. Kaikkien valtavien tunnekuohujen alla on olemassa koko ajan se ihan tavallinen elämä, johon kuuluu kaupassakäynnit, iltasadut, joulut, vaput ja ratikka-ajelut. Jossain arkielämän liepeillä on myös vastuu omasta lapsuudenperheestä ja läheisestä, jonka mieli järkkyy vaikka kaiken piti olla kuten ennenkin. Lasten planeetta on yksi Pulkkisen parhaista kirjoista ja ehdottomasti yksi tämän vuoden upeimmista kotimaisista uutuuksista.

– Lilli, Sellon myymälästä

Kun astuu viimeisen kerran ulos yhteisestä kodista – hellä ja uljas elegia eräälle rakkaudelle ja planeetta Maalle. Perhe on hajoamassa. Onko rakkaus, jossa kuljetaan rinta rinnan ja jaetaan jokainen kokemus toisen kanssa, alun alkaenkin itsepetosta? Entä voiko lapselle kertoa maailman kokonaisuudessaan sitä mukaa kuin hän kasvaa? Toisaalla nuori nainen kulkee pitkin kaupunkia mukanaan muistikirja, kynä, ja kosminen tehtävä kertoa kaikesta kaikki. Hän haluaa pelastaa maailman. Sisaret koettavat pelastaa hänet. Lasten planeetta on upea, viisas ja haikeankaunis romaani lähelle päästämisen vaikeudesta. Kun kaikki on menetetty, jäljelle jää rakkaus.

 

 

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top